[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: marcusyon
Forum Index » Profile for marcusyon » Messages posted by marcusyon
Cand se alergau imi arunca cate jumatate de galeata de apa pe jos, mai da-l in plm
Azi a plecat vieja 'al mare (aia e o galeata, deci peste 35cm cu tot cu coada), inca un vieja mai mic si un jaguar ca doar 1 a ramas.

In acvariu au ramas dupa cum urmeaza:

2 Vieja Argenteea
1 Green Terror
1 Jack Dempsey
2 Geophagusi

image
Daca bagi si un roze langa, e tot ce trebuie
Am schimbat si eu niste apa ieri ca era jale. Intre timp s-au mai omorat intre ei nitel, s-a mai diminuat populatia ) Vrea cineva un Vieja mare ?
alinutz80 wrote:Geophagus Sveni...am facut cateva poze azi si o filmare...ce parere aveti?

image
image
image
image

Las si filmarea aici

https://youtube.com/shorts/ssyzHhhFZFw?si=vC_k-TY-nK3lcvd3

Pestii arata foarte bine, dar da, pare intr-adevar cam aglomerat.
alinutz80 wrote:
marcusyon wrote:Mai aveti timp de acvariu ? )) Cateodata nici nu vad daca mai sunt pesti in apa ...

Mai, sa stii caci cateodata sunt la fel ca tine, trec pe langa acvariu si nu vad pestii.....

Dar, imi fac timp pt acvarii orice ar fi....si stau si la cafea sau dimineata la cafea (in weekend) si ma uit la ei mai mult....detalii etc.

Sincer, detalii nu am nici eu timp sa vad...dar daca ii vad ca toti sunt ok si mananca, ma duc inainte si presupun ca sunt bine toti.

Sa nu uitam ca am 5 acvarii acasa plus 1 acvariu la birou/serviciu.

Eu nu ii vad de algele de pe geamuri )))
Mai aveti timp de acvariu ? )) Cateodata nici nu vad daca mai sunt pesti in apa ...
Si dupa colorit si dupa punctele de cap asa ar parea, 2 femele. Eu nu mi-am propus sa am perechi in acvariu, asa a picat
Dan P wrote:Nu ai doua gagici acolo?

Habar n am. E a doua depunere, de data asta a fost mai productiva. Aseara erau deja 50% albe, sunt curios daca mai gasesc ceva cand ajung acasa
dan.pavelescu wrote:Koala avea, dar erau baietei

Asta e ca anuntul ala de la chinezii din Europa : “Angajam vanzatoare baieti “
Na distractie

image

image

Red terror ul arata bine
Imi pare rau, asa am patit si eu cu cel mai mare peste. Cu ce ai ramas acum ?
Week end ul asta s-a dus 'al mare. Culmea, a furat-o de altul. Mi-a omorat 3-4 pesti pana acum si culmea, am fost plecat w/e si si-a furat-o .
Noroc. Arata grozav acvariul. Nasol e ca dupa un timp te obisnuiesti si vrei sa schimbi )
Eu am avut read head si teoretic si un winemiller, dar nu aratau asa bine. Inca o data felicitari
'Ie auriti ?
Am avut si eu cativa Geophagus dar nu au arata asa. Felicitari
Arata foarte bine

Forum Index » Profile for marcusyon » Messages posted by marcusyon
Go to: