[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Madalina Chi
Forum Index » Profile for Madalina Chi » Messages posted by Madalina Chi
Am cumparat Nitrate Minus de la Tetra... imi rezolva problema? si sa fac schimbari de apa mai des de o data pe saptamana?
multumesc! vine azi cineva sa il vada...
Buna ziua!
Sunt incepatoare in ale acvaristicii; am luat de la o prietena un acvariu de 100l cu putine plante (3), multe pietre mai multe specii de pesti in el: arlechin, xifo rosu, neoni, hemmigeamus ocelifer falsus, molly, rechin curcubeu, black phantom tetra si un sanitar leopard.
Problema e ca unul dintre hemmigramus s-a imbolnavit: nu mai mananca, are solzii din parea de mijloc a corpului (mai mult spre cap) deranjati sau chiar cazuti... nu pot sa imi dau seama exact... si partea rosie a unui ochi s-a injumatatit (sau e acoperita de ceva alb, pare tulbure si putin mai bulbucat decat a celui sanatos).. mi se par si putin bulbucati ochii...
Acvariul a fost transportat acum o saptamana, majoritatea apei din acvariu am pastrat-o si am schimbat cu apa decantata cam 40%... am pus si 3 picaturi de albastru de metilen atunci cand am inlocuit.
Am facut un test tetra al apei si Ph=6.8, KH=6d, GH>16d, NO2=5, NO3=10
Restul pestilor par sa fie bine... un neon sta cam ascuns, departe de ceilelti dar nu mereu...
Intrebarea este: ce credeti ca are focul de pozitie, cum sa il tratez si daca cunoasteti cumva un veterinar care sa se ocupe de pesti in Bucuresti...
Multumesc anticipat!

Forum Index » Profile for Madalina Chi » Messages posted by Madalina Chi
Go to: