Message |
|
asa arata acum......circa 45 de pesti...
|
 |
|
sunt la inceput aici....acum acvariul meu e mult mai populat si cu mai multe plante...
|
 |
|
Salutari tuturor,am citit tot ce a-ti scris mai sus,am aceeasi problema si eu cu pestisorii....am sa o aplic si eu dar totusi tin sa va mai intreb ceva daca nu supar pe nimeni....?am auzit ca sunt si pastilute la shopuri ,galbene care se pun cica una la 50 de litri de apa?ce ziceti sunt mai bune?sau sa merg pe temperatura si putin albastru de metil,cu schimburi de apa....?cum ziceti ca e mai bine?
albastru de metil am in casa ...nu am altceva,de aia va intreb?multumesc frumos pentru sfaturi,astept un raspuns
daca se poate...
|
 |
|
va rog ajutati-ma si pe mine....la mine femela de beta,si un xipho are cateva puncte albepe corp si pe innotatoare,.am crezut la inceput ca sunt bule de aer ca au disparut a doua zi dar acum au aparut iar ,mai multe....nu stiu ce sunt....sunt ca niste puncte mici albe zici ca-s bule dar de un alb mai intens....va rog un tratament si de la ce au aparut sa pot modifica,a fost cam cald in ultimul timp sa fie de la caldura?Intradevar au fost zile cand aveam si 29 de grade in acvariu,mai puneam gheata ....va rog astept un raspuns
|
 |
|
inca una si gata..
|
 |
|
va mai atasez o poza ca nu-mi ika mai multe o data..
|
 |
|
am uitat sa va dau cateva informatii....acvariul 200l juwel panorama,2 neoane de 30 w,o pompa interna cu 2 bureti boyu,si una externa cu 3 bureti....32 de pesti,plantat cu plante naturale in jur de 6 mari....substrat Humalit 5-plus,si deasupra nisip de plaja...din franta luat,special pentru acvarii...as pune si poza dar nu stiu cum sa o atasez....multumesc frumos si va rog sa-mi spuneti ce parere aveti?
|
 |
|
am uitat sa va dau cateva informatii....acvariul 200l juwel panorama,2 neoane de 30 w,o pompa interna cu 2 bureti boyu,si una externa cu 3 bureti....32 de pesti,plantat cu plante naturale in jur de 6 mari....substrat Humalit 5-plus,si deasupra nisip de plaja...din franta luat,special pentru acvarii...as pune si poza dar nu stiu cum sa o atasez....multumesc frumos si va rog sa-mi spuneti ce parere aveti?
|
 |
|
va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine....am o alga de culoare maro ,pe ,peretele din spate al acvariului....de ceva vreme,vad ca a inceput sa nu se mai vada clar si cel din fata.....l-am mai sters cu un burete abraziv de bucatarie dar la o saptaman iar apare.....ce pot sa fac?ma ajutati va rog cu un sfat?si credeti ca e bine sa am scoici in acvariu?am vreo 5 bucati si i-mi plac foarte mult,sunt mari ......am auzit zvonuri ca nu e bine.asa e/ si de ce?Multumesc frumos si o zi buna tuturor...
|
 |
|
salut la toata lumea...o intrebare daca ma puteti ajuta...va rog,am un acvariu de 200 de litri,si am observata ca apa i-ti da impresia ca e groasa,uleioasa....se vede ciudat cand ma uit la bulele de la filtru.......ajung bulele pana in capatul celalalt al acvariului....in forma mai mica dar rezista!nu pot sa inteleg,o fi de la caldura,sau am ceva valori gresite in acvariu?vada ca pestii sunt foarte bine,plantele la fel....sincer nu am nimic de masurat in acvariu...nu am avut niciodata,poate am fost un norocos....si nici nu mi-a murit vreun peste...dar situatia asta nu am mai intalnit-o pana acum...multumesc frumos...si inca ceva,e bine sa pun sare in acvariu?cicase pune o lingura la 10 litri...e bine sau nu?in acvariu am:un betta,6 scalari voalati,8 neoni,5 calistusi,5 zebre,5 gupi2 xipho,3 moly,2 peste oglinda transparenti,si un peste care nu stiu cum se cheama...sta numai pe luciul apei,are o forma ciudata la burta ca un balon dar e subtire.....si 2 melci...lumina am 2 neoane t8 de 30 w glo!cam atat pot sa va spun ..o sa revin si cu poze dar inca nu stiu cum se pun....va salut si multumesc....o parere daca i=mi dati ar fi bine....multumesc
|
 |
|
[img]poate nu ai spalat nisipul bine
|
 |
|