[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: traceur_valy
Forum Index » Profile for traceur_valy » Messages posted by traceur_valy
zic sa scot 10 litrii si apoi pun treptat cate 1-2 l de apa la 1-2 ore ,
ma gandesc ca nu se simte diferenta daca o pun in cantitati mai mici si
apoi in 2 ore are timp sa ajunga la temperatura normala. multumesc pentru sfaturi
pai da...dar eu am in camera 22 de grade si in acvariu 25
ma gandeam sa nu afecteze temperatura apei pe care o pun pentru ca este mai scazuta.
Salutare revin cu inca o intrebare ,
acum 2 zile mi.a fatat femela de guppy si am puiutii in cresa,
mai pot face schimbul de apa in acvariu sau le dauneaza pestisorilor?
nu mai am multi,am un caras telescopic negru(4 cm),un oranda(3 cm),un mascul de guppy si 4 sanitari. Am avut un incident si mi.au murit cativa pesti. Acvariul are 60 l de apa cu incalzitor ,filtru,pompa de aer dar nu o folosesc tot timpul si temperatura o tin constanta la 24...ma gandesc ca este un echilibru pentru toti.
Salut,am o femela de xipho si am impresia ca este gestanta,are burta mare si sta mai mult ascunsa dar asta se intampla de mai mult timp (aproximativ 1 luna). ce zice.ti este sau nu?
am inteles cred ca o sa optez spre un filtru extern sh ,multumesc pentru raspunsuri
Salutari...As dorii sa imi spune-ti si mie daca este convenabil sa imi confectionez un filtru extern. Acvariul are circa 60 l fara pietris ,fara plante momentan. Ma gandesc ca filtreaza apa mai bine. Si algele se fac numai din cauza excesului de lumina? pentru ca am mare probleme cu algele.
pestisorul si.a revenit,le.am taiat din meniu,le.am fiert mazare si am scos 50 % din apa. nu cred ca a avut vreo boala,cred ca am cam exagerat cu mancarea. multumesc pentru sfaturi.
cred ca este fungus,arata ca o ceata la mine nu iese in evidenta si nu sunt nici punctulete.
voi face un schimb de 50 % din apa sa vad cum se prezinta
Acvariul il am de o luna jumate,filtru aquel fan mini,pompa de aer,mancare le dau de 2-3 ori pe zi cat sa manance in 5-6 minute,am mentinut temperatura apei la 24 de grade,parametrii nu i.am masurat,solutii am folosit crystalwater si easybalance,simptomele au aparut de 3-4 zile.
In lipsa de sfaturi i.am administrat albastru de metil,caraselul incearca sa ajunga la fundul acvariului dar cand se opreste din inotat se ridica imediat la suprafata de parca are mult aer in stomac sau ceva de genul
salut,am un acvariu de 60 de litri cu 2 carasi negrii(de circa 4-5 cm), 3 oranda (2 au vreo 3 cm si celalalt 5) si 3 sanitari (4cm).Un caras este bolnav si nu stiu ce sa ii fac ,are o chestie alba in zona capului nu poate sa stea pe fundul acvariului si sta numai la suprafata cu coada lasata in jos am observat comportamentul asta de 3-4 zile...va rog ajutati.ma nu vreau sa il pierd :-<.

Forum Index » Profile for traceur_valy » Messages posted by traceur_valy
Go to: