[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Alexvusdea
Forum Index » Profile for Alexvusdea » Messages posted by Alexvusdea
Apa o schimb la 7-10 zile, temperatura 26-27 grade. Nu stiu de ce dar la mine cam atat se evapora in 10 zile...
Salut.
Acvariul meu a suferit mici modificari, ramane sa-mi spuneti daca e mai bine.
Mentionez ca in momentul pozelor apa era scazuta, deobicei nu se vede luciul apei, iar substratul nou exista dar nu il pot schimba acum...din cauza celor 40 de pui de ancistrus care viermuiesc... Peste vreo 2 luni o sa apara la donatii.
image
image

Am reusit sa reduc mult numarul pestilor.
A, si sa nu uit, am pe capac vreo 2 ciorchini de oua de pomacea...cine vrea sa anunte, ca o sa am muuuuulti.
image
image
image

Merci Sorin!
Promit sa tin cont de tot ce ma sfatuiti.
Nu se poate realiza de pe o zi pe alta totul dar inceputul...timid...l-am facut.

Asadar, am pus un fundal bleumarin. Prin amabilitatea colegilor de forum Catalin si Sorin, am populat cu plante si cu creveti. Am pus plantele deocamdata la nimereala, si fara selectie DAR saptamana viitoare voi rezolva cu pietrisul si atunci voi aranja altfel.
Cat de curand rezolv si cu pusul uni colant negru sus ca sa nu se mai vada luciul apei.

image
image
image
Singurul tau sfat a fost sa citesc pe forum, ca la acest hobby este esential cititul. N ai zis punctual ce nu ti place si cum sa remediez.
In rest...no comment.
Nu era o ironie, am vrut sa trecem peste, nu sa ti raspund pe masura.
Am sperat ca o sa reactionezi altfel. Vad ca esti pus pe harta si oricum esti atotstiutor. Poate varsta... cine stie. Probabil de nervi ai uitat ca substantivul copil la plural articulat se scrie cu 3 de i... Asta ca sa spun si eu ce nu mi place.
Am doar rugamintea sa nu mai citesti acest topic, ca sa nu te enervezi mai rau.
Multumesc.
Cosmin, acvariul are 54 l, stiu...sunt prea multi pesti.

Kirucd, multumesc pentru primirea calduroasa dar in special pentru sfaturile extrem de utile pe care mi le ai dat.
Cam greu cu copiii, nu-i mai intereseaza dar...e al lor...si daca dispare Sponge Bob de acolo...mi-o iau rau. Trebuie sa fac si compromisuri. Vad eu cum ma descurc.
Va salut.
Sunt Alex, din Bucuresti.
Ma bucur sa va cunosc si sper sa aflu cat mai multe de la voi.

si... La Multi Ani!!!
Bine v-am gasit.
Incep prin a va spune ca nu sunt profesionist dar vreau sa am un acvariu in care pestii sa se simta bine iar mie sa-mi placa sa-i privesc.
Am luat acest acvariu de gura copiilor...dar ei s-au uitat 2 zile si gata.

Am in el 3 tipuri de sanitari, muuulti Molly, predomina cei negri, Guppy si vreo 4 melci asasini, achizitionati ca urmare a unei invazii de melcisori.
Au fost si 2 Botia, dar au murit dupa vreo 2 sapt, poate de foame ca de melci nu s-au atins.
Am facut tot felul de schimbari, am avut pui de Molly, de Guppy, de sanitari, unii au trait, unii nu, mi-a parut rau de puii de sanitari care au murit dupa vreo 2 saptamani, fara sa pot lega moartea lor de vreo schimbare.

Urmeza: plante mai multe, un fundal albastru, nu se va mai vedea suprafata apei, vor aparea creveti.

Postez cateva poze...nu dati rau cu pietre...
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image