[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: lopjea
Forum Index » Profile for lopjea » Messages posted by lopjea
Pestele scalar l-am dat. Insa pt pangasius n-am gasit la timp nimic. Nici conditii n-aveam pt. el. L-am varsat in plumbuita aproape de str. fabrica de gheata. I-am facut un pic de acomodare cu apa din lac, l-am tinut un pic afara ca sa mai respire si apoi i-am dat drumu in apa - care era cam verzuie dar se pare ca aici se gasesc bibani deci o supravietui si pangasiusu poatre macar pana la iarna .Sper sa supravietuiasca. Banuiesc ca e bine ca s-a dus spre fundul apei nu, chiar daca un pic cam greoi?
Ieri mama s-a gandit ca ar fi frumos sa ajute pe cineva care nu mai putea sa se ocupe de niste pesti si mi i-a adus mie pe cap. Asta fara sa intrebe nimic despre ei. Au fost 3 aseara au mai ramas 2. Unul pare sa fie peste scalar si are propriul lui acvariu la care se adauga si incalzitor + capac cu neon. Mai avea si cev de mancare dar mama nu mai gaseste cutia, poate imi spune cineva ce as putea sa - i dau de mancare. Ceilalti doi se pare ca sunt o specie de pangasius/ rechini de acvariu. Din cei doi a mai ramas doar unul de vreo 20-25 cm. Cand au venit amandoi aveau apa maro, nu stiu daca era de la excremente sau nutrienti. I-am lasat asa pe parcursul nopti iar dimineata le-am schimbat o treime din apa cu apa distilata. Mai pe la dup amiaza cel mai mic s-a intors pe o parte si am dat sa-l scot. L-am tinut asa vreo 2 min si si-a mai revenit. Din pacate acesta a murit vreo 20 de min mai tarziu in timp ce eu eram plecat dupa o solutie de declorinare a apei. Si pe celalalt l-am gasit acum vreo juma de ora intors pe o parte in lighean. L-am scos afara si iar si-a mai revenit. Imi poate spune cineva daca pot sa dau drumu la pangasiusu asta in garla ?

Forum Index » Profile for lopjea » Messages posted by lopjea
Go to: