[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: danielfox
Forum Index » Profile for danielfox » Messages posted by danielfox
si am gasit masculul facand cuib:/ dar eu nu vreau sa fac pui acum si trebuie sa schimb apa.

daca il stric va face altul? daca da.cat timp?
buna seara.
va fac poza cum ajung acasa.este o bucata de plexiglas pe care am spalato foarte bine cu apa si burete din acela de sarma.si clatita foarte bine.si este fixa intre geamurile acvariului astfel incat puii mei sa nu aiba pe unde sa iasa.

va multumesc pentru indicatie.
intrebare poza o pot uploada direct sau trebuie cu imageshack?a

seara placuta.
buna ziua.
ieri seara mi am luat doi pui de betta (mascul si femela).M am documentat inainte si stiu informatiile elementare despre ei.Am un acvariu de 10L.nisip verde decorativ si moss prin acvariu.

intrebarea mea este,doresc sa ii separ.dar in acelasi acvariu.sa pun un perete intre ei.am inteles ca geamul nu este tocmai potrivit intrucat se vad si se infoaie.
daca pun o *foaie* de plastic culisanta intre ei de genul plexiglas sau plastic dur ,as afecta cu ceva apa / pestii ?
consider ca fiind pui de 2 luni 5L pt inceput le sunt indeajuns mai ales ca ei *sufera* de inversul claustrofobiei.

la cerere pun si poze.

multumesc si sper sa ma ajutati.

raspund foarte repede.

Forum Index » Profile for danielfox » Messages posted by danielfox
Go to: