[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Guppy  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
Maniacul
Junior member

IP:

Am in acvariu 5 femele de guppy si 3 masculi .. dar un mascul nu prea are nici o treaba cu femelele ... in fine .. Problema este ca 1 femela ii muscata de aripioare .. de ce ?? pare sa aiba si niste puncte albe pe ele ... am pus-o separat cu verde de malachit .. oare isi mai revine ? nu mai inoata bine.. tot cu capul in jos .. etc. , oare de ce are aripioarele muscate ? era bolnava ? sau doar masculii sunt nebuni ?
[Yahoo!]
Maniacul
Junior member

IP:

aa si tot aici sa nu mai deschid acvariu ... Am o pereche de molly .. dar femeia aproape tot timpul sta ascunsa in intuneric , masculul nu are nici o treaba , doar femela . precizez ca femela are burta destul de mare dar nu stiu sigur daca e gestanta .. puteti sa-mi dati niste informatii de ce sta ascunsa ??
[Yahoo!]
Maniacul
Junior member

IP:

mai am o problema.... tocmai mi-a nascut o femela de guppy .. .am pus-o inapoi in acvariu .. si este alergata incontinuu de toti masculii de guppy .. precizez ca am 5 femele de guppy , 3 masculi , dar unul il tin separat..
[Yahoo!]
veron
Junior member

IP:

poate femeia aceea ce a nascut e mai sexi
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Vivipari
Go to: