[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
tremura molly  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
emyemanuel
Junior member
[Avatar]

IP:

De aseara a inceput sa tremure,de parca i-ar fi frig. Am schimbat ieri aproape 50% din apa.Ceilalti nu au probleme.Nu am mai pus sare neiodata in apa.Sa pun macar o lingura? Oare asta o fi cauza?Apa are 26*C si toti parametrii ok.PH-ul e un pic cam mare...8.Sper sa mai coboare pana pe la 7. View My Video

Sa auzim de bine! Emy.
[Email] [Yahoo!]
veron
Junior member

IP:

as fi spus ca le e frig, dar avand in vedere ca sunt 26 de grade... cel mai bine e sa separi acel molly separat de ceilalti, ca posibil sa se mai inbolnaveasca si ceilalti pesti. vezi pe viitor, ca nu si alti pesti sa aibe aceleasi simtome.
si inca ceva, ce nu intra in aceasta discutie, dar am vazut la tine pe filmulet: nu tine acesti pesti cu scalari, de aceea am vazut ca guppy si molli sun ciopartati la coada! smilie
[Email] [Yahoo!]
emyemanuel
Junior member
[Avatar]

IP:

Vad ca azi e mai bine.Nu mai tremura.Am pus 2 linguri de sare neiodata in acvariu.Iar cu scalarii....i-au placut nevestamii...ce era sa fac?I-am zis ca o sa-mi alerge pe ceilalti,dar cu cine sa te intelegi?Sper sa scap de ei la un prieten!

Sa auzim de bine! Emy.
[Email] [Yahoo!]
ClassMaker
Junior member
[Avatar]

IP:

nu stiu daca sunt in masura sa ma bag dar am si eu molly cu scalari si nu am probleme cu ei + de asta nu am pus nici un pic de sare in apa si nu am probleme cu ei

salve
[WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Vivipari
Go to: