[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Inmultire RedBee/BlackBee  XML
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Author Message
YellowBee
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna! Am un Nano Cube de la Dennerle de 10 litri in care am pus 5 creveti: 3 Black Bee, un Red Bee si un Red Cherry (erau ultimii pe care ii avea la magazin si i-am luat pe toti). Singura femela e Black Bee si acum o luna am observat pui prin acvariu. Am numarat cel mai mult, 10 pui care erau la vedere. Acum, nu vad mai mult de 4 dar acestia au crescut la jumatatea unui adult si par ca o duc bine. Partea ciudata pentru mine este ca 2 sunt rosu cu alb si 2 rosu cu negru. Este posibil ca ouale sa fie fecundate de 2 masculi? Trebuie sa ii separ? Ceva sfaturi pt a preveni moartea puilor? (nu am gasit nici unul mort, e posibil sa fie inca prin moss)

This message was edited 1 time. Last update was at 22/05/2010 19:49:11

I had a heart attack this morning. I can't do any more drugs 'til at least lunch.
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

La caini parca se poate...de ce n-ar merge si la creveti ?
Era o pagina cu speciile de creveti care se pot inmulti intre ele, insa din pacate n-o gasesc acum. Poate o are cineva la favorite sau o gaseste mai repede ...

Until you find someone worth dying for, you never really live.
YellowBee
Junior member
[Avatar]

IP:

da pai m-am uitat pe tabelul acela cu compatibilitati si se hibridizeaza cele 2 specii. De fapt, varietati ale aceleiasi specii. Si mai am citit pe undeva ca puii hibrizi sunt un maro urat. Asta nu inteleg eu, ca puii au culoare bine definita, unii cu rosu, altii cu negru. O sa incerc sa-i prind in poza Acum femela iar are oua, ma intreb ce-o sa mai iasa. Intentionez saptamana asa sa mai iau un nano si apoi sa-i separ, eventual sa mai iau niste crs ca am numai mascului si cei 2 pui cu rosu :-? i feel like the girl version of frankestein

I had a heart attack this morning. I can't do any more drugs 'til at least lunch.
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Mai e o idee...sa fi fost femelele deja insamantate cand au ajuns la tine. Din cate stiu eu ele nu depoziteaza sperma cum fac viviparele de exemplu...insa cine stie ce se petrece acolo. Voodoo

Until you find someone worth dying for, you never really live.

Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Go to: