[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
problema mare  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
amude
Junior member
[Avatar]

IP:

Tot,eu un acvarist nehotarat...am luat acvariu i-am luat nisip albastru ca dehh e mai extravagant..mi-a venit mintea la cap si vreau sa fac cva natural cu adevarat.Vreau sa cumpar plante multe sa schimb pietris sa folosesc fertilizant si am o prob mareee...as vrea sa ma ajutati
am 3 molly,3 xipho,1 guppy,3 silver shark,1 caras,2 sanitari,6 zebre roz,3 conconius,1 betta....o sa scot toate zebrele,guppy,molly,xipho,conconius.
O sa raman cu 3 silver shark,1 betta,1 caras.Am un acvariu de 126 l...as dori sa-mi iau 1 mascul gurammi si 3 femele,3 scalari.
Oare sunt compatibili?! e suprapopulat.

Va rog ajutatima,sa-u dati-mi add pe yahoo sa vorbim ca am multe intrebari de pus.Va Multumesc tuturor pentru ajutor
[WWW] [Yahoo!]
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Da este suprapopulat si va fi la fel. Plus ca NU sunt compatibili acei pesti. Carasii se tin singuri, sunt pesti de apa rece...fac multa mizerie si papa plante. Unui exemplar ii trebuiesc minim 50l apa. La fel si unui scalar, doar ca el vrea acvarii mai inalte, temperaturi ceva mai ridicate, etc. Betta se tine singur si el, mai ales daca este mascul. Iar "rechinii" aceia se fac mult prea mari pentru acvariul tau .

This message was edited 1 time. Last update was at 27/05/2010 12:18:27

Until you find someone worth dying for, you never really live.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: