[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
puiuti de caras auriu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
dew
Junior member

IP:

buna,
poate cineva sa ma indrume in ceeace priveste ingrijirea puilor de caras auriu?azi (29-06) s-au nascut,dar sunt intrun acvariu mare si as dori sa-i mut intr-unul mic pana mai cresc...dar cum pot sa-i prind pe toti?ca sunt asa mici....sau pot sa-i mai las in acvariul ala mare in care sunt acum?si inca ceva...mancare cand le dau,am primit de la magazin o solutie pe nume Liquifry (food for baby egg laying fish)...ca cica artemia nu avea....in fine va rog sa-mi raspundeti urgent careva!!!!
va multumesc1!!!
dew
Junior member

IP:

nimeni???!!!
dew
Junior member

IP:

i-am prins pe toti,m-am descurcat de minune,nu am ratat nici unul,e pt prima data pt mine sa cresc pui nou nascuti....si sunt ft entuziasmata in privinta asta...asadar vrea cineva pesti?nu mai sunt la moda dar sunt draguti..
beez
Member
[Avatar]

IP:

1.cat de mare e acvariu lmare si cat de mic e cel mic ?
2.ce mai ai in acvariul ``mare`` ?daca este gol (fara alti pesti ) tine-i acolo
3pune o plasa de tantari la intrarea de la filtrul intern/extern(daca ai)
4.curata zilnic fundul acvariului (cu un furtunas mic),daca se face ceva ca o mazga alba (mucegai alb) nu lasa asa ceva acolo,se lipesc puii de el si mor

This message was edited 2 times. Last update was at 02/07/2010 01:04:47

dew
Junior member

IP:

iti multumesc pt sfat beez!
puii ii tin intr-un acvariu de 40l unde "nu mai am nimic altceva decat pe ei,filtru inca nu l-am pus ca mi s-a parut ca dispar totusi pesti can dincepe sa traga..nu e un filtru ft mare (intern),am pus o bucata de perdea in jurul lui dar totusi nu am incredere... am bagat in schimb un vibrator cu bule de aer...crezi ca e ok?
iar azi am schimbat apa si iam strans din noi pe toti si iam bagat intr-un bol de vreo 5 l cred ca are....sa-i las asa pana mai cresc?
mancarea-artemia congelata si liquifry e ok?

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: