[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
help ...isi misca gura repede...  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
any_maryionescu
Unripe member

IP:

am cumparat acum cateva zile 2 zebre si una din ele a inceput sa-si miste gura repede si a2-a zi a murit, seara a inceput si cealalta si am mutat-o intr-un bol cu putina sare. ce boala o fi? aveti idee?
petrutz2003
Senior member
[Avatar]

IP:

inseamna ca vrea sa-ti spuna ceva
pana atunci spune tu ce acvariu ai, plante, iluminare, teste, filtrare, temperatura apa

https://youtube.com/@walstadmethodstepbystep?sub_confirmation=1
scificuss
Senior member
[Avatar]

IP:

Daca omul a cumparat doar 2 zebre deja ecuatia e destul de simpla, iar tu ii ceri detalii de iluminare, teste , plante .

Sigur nici nu a facut aclimatizarea lor. Stai asa sa vezi ce bazin are omul,

Multe din tainele acvaristicii le gasiti AICI.
[Yahoo!]
any_maryionescu
Unripe member

IP:

scuze, aveti dreptate trebuia sa fiu mai specifica: am acvariu de 2 luni are 20 l cu 2 moli,3 sanitari.1 beta femela si un melc, plante plasic, nu am avut nici o problema pana acum, pot spune ca am fost ca incepator f norocoasa. acesti danio zebre sunt recenti si ma tem sa nu-i fi cumparat cu vreo boala si sa-mi distruga munca. cred ca v-am lamurit indeajuns...
kmol
Senior member
[Avatar]

IP:

Din pacate acolo sunt multe lucruri in neregula.
- bazinul. Muuuult prea mic. Nici macar o pereche de molly nu au casa buna acolo. Tu ai adaugat si sanitarii si betta si plus zebrele ?
- plante lipsa.
- filtrarea presupun ca un burete bolborositor sau deloc ?
- sarea nu este medicament universal pentru bolile pestilor.
Un bazin mic este cumplit de greu de intretinut. Suna ciudat dar asa este. Intr-un bazin mai mare situatia este diferita dat fiind volumul apei.

Misiunea mea este sa imi omor timpul, a lui - sa ma omoare pe mine. Ne întelegem bine, ca între asasini.
[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: