[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Pesti acvariu 20 litri  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
near4cs
Unripe member

IP:

Salut, am un acvariu de 20 litri si nu stiu exact cam ce pesti sa pun in el. Avand in vedere marimea acvariului nici nu am prea multe variante, as dori sa pun pesti din aceeasi specie.
Ma gandeam la 4 guppy + cativa melci sau 6-8 neoni + cativa melci. Din cate am inteles xipho si molly sunt prea mari pentru dimensiunile acvariului meu, deci imi ramane de ales intre guppy si neoni ?
Stiu ca multi o sa zica sa-mi cumpar un acvariu mai mare, dar deocamdata asta e, sunt si incepator asa ca sunt multumit doar cu 4-5 pesti mici.
As dori niste sfaturi in legatura cu pestii pe care as putea sa-i achizitionez pentru acest acvariu, daca mai sunt alte variante in afara de guppy si neoni.
vladt
Junior member
[Avatar]

IP:

Din aceei 4 guppy + depinde cati melci ai ar trebui sa ai maxim 2 guppy sau neoni intre 2-4 + depinde cati melci ai, alti pesti ar putea fi un sanitar

This message was edited 1 time. Last update was at 07/09/2010 19:24:40

alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Salut.
TE-ai gandit bine in privinta Guppylor sau a neonilor. Cu amendamentul ca este posibil ca Guppy, daca sunt perechi sau marog, femele si masculi, sa te umple de pui.
Alternative ar mai fi.
Cativa Harlequin rasbora, tot asa, vreo 6 bucati, ar putea fi o alta alegere.
Desigur, vorbim despre un acvariu cu filtru, ciclat dupa toate regulile acvaristicii

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: