[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Bine am venit! Sper...  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
ThePhotographer.ro
Junior member

IP:

Dolly wrote:Lasa ca o sa-si ia si teste, fac pariu pe ce vrei tu.

Normal ca o sa-mi iau si teste!!!
De care?

Dolly wrote:Stai sa-l vezi peste o saptamna - doua. Parca vad ca nu se va mai opri din intrebari.

Vezi? De-aia "sper..." Vad ca toti cei de pe aici au sau au avut nenumarate probleme. Cu acvariul, vreau sa zic
Nu stiu daca am fost optimist sau inconstient, dar tot citind pe aici mi se pare ca am dat dovada de maaare curaj... imi vine sa ma pup!
Oricum, pana aici mi-ati fost de mare ajutor, va multumesc!
Imi pare rau ca n-am avut rabdare sa ciclez acvariul mai mult... Dar inca sper ca totul va fi bine.

Mai spuneti-mi va rog, pt. plante ce bag? EasyCarbo? N-am chef de bombe si alte alea...

[WWW]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Daca vrei plante sanatoase si frumoase, un sistem de CO2 e sfint. Daca ai plante mai putin pretentioase, merge si fara. Dar vor creste mai greu.

Iti reamintesc - trece locatia, te rog frumos. Ca nu se stie de ce mai ai nevoie si sa stim unde sa te indrumam.
ThePhotographer.ro
Junior member

IP:

Am trecut-o, Bucuresti, Militari. La mine se vede.

La plante am pus la radacina cate o bila fertilizanta JBL, nu vreau sa iasa din acvariu, sa fie sanatoase si atat.
[WWW]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

ThePhotographer.ro wrote:
La plante am pus la radacina cate o bila fertilizanta JBL, nu vreau sa iasa din acvariu, sa fie sanatoase si atat.

Ce plante ai mai exact in bazin? Hai sa vedem cit sunt de pretentioase, vrei? Daca nu le cunosti denumirea, vezi ca pe pagina de forum a fost creat un Plant finder si gasesti marea majoritate a plantelor de acvariu acolo. Te uiti si apoi notezi denumirea aici. Unele dintre ele se prea poate sa nu aiba nevoie nici de acea bila de la JBL.

Iar bilutele daca sunt bine ingropate in substrat si nu ai pesti precum coridoras care sa le deranjeze radacinile, nu ies.

Si mai scrie odata ce fel de substrat ai pus, te rog, ca nu mai retin si nu mai stau sa caut.
ThePhotographer.ro
Junior member

IP:

- Blyxa japonica
- 2 feluri de Anubias
- Rotala rotundifolia
- Marsilea spp.

Subtrat... hmmm... un pamant nisipos de la JBL acoperit de un pietris mediu natur.
Cautand acum plantele vad ca unele sunt dificile, le trebuie multa lumina si CO2, cresc lent etc.
Macar de nu s-ar flescai in conditiile oferite de mine!

This message was edited 1 time. Last update was at 20/09/2010 20:26:58

[WWW]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Grija mare! In afara de Anubias, restul chiar au nevoie de ingrijiri speciale. Doar bilele acelea nu cred ca vor rezolva totul. Bine ca macar stii ce ai. Acum, de tine depinde daca le va merge bine.
ThePhotographer.ro
Junior member

IP:

Am fost la Reef.

Impresia a fost ca sunt deasupra celor de la Coralis, unde am fost servit foarte prompt si elegant cu tot ce am cerut, desi cererile mele nu erau tocmai normale... Ma refer la mici incompatibilitati intre pesti, intre pesti si hrana etc. Sau Hornbach, au pe acolo niste baieti priceputi dar fara pasiune...

La Reef, dupa o introducere in acvaristica de cca. 30 min. la care am asistat bucuros si cu gura cascata, in timpul careia mi s-au confirmat toate lucrurile bune citite pe forum, mi-au fost prezentate in mare grupele de produse grupate pe destinatia lor, cu branduri, plusuri, minusuri, mod de administrare, frecventa etc.
Ce mai, dupa o ora cumparasem cate ceva, desi omu' nu parea interesat sa-mi bage pe gat anumite produse (oricum nu au marfa ieftina si proasta - orice as fi luat cred ca era bun) cat mai degraba sa ma faca sa inteleg problematica.
In fine, a fost o experienta interesanta, unde informatia completeaza produsele astfel incat pleci incantat chiar daca ai "spart" la ei cateva "bulioane"!
E un exemplu de afacere care impleteste pasiunea cu profesionalismul! Cred ca merita sa le fac reclama. Daca n-ati facut-o inca, vizitati-i cu incredere!
[WWW]
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

unpic de offtopic, nenea coxanelu postu asta nu il vezi? Ca sa iti faci o idee cam de ce recomandam noi cu surle si trambite reef`u ? Ok se poate ca tu sa nu fi fost multumit sau altcineva. Dar fiecare client este diferit, fiecare asculta si intelege intr`un anumit fel. Faptul ca tu nu ai fost multumit asta nu inseamna ca "noi" avem de castigat daca trimitem lumea la ei. Pe langa oameni pasionati cu experienta iti pot deveni si prieteni care te vor ajuta cand ai nevoie pentru ca acolo sunt baieti de nota 20.

On Topic : Fotografule ma bucur ca tu ai fost multumit de cei de la reef Intradevar la capitolu vanzari ei nu iti vor vinde chestii incompatibile si chiar iti vor explica de ce si/sau ce poti lua compatibil.

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Ca fotograful vor mai fi si altii. Oameni care stiu sa faca diferenta dintre o cirpaceala si un lucru bine facut. Intre Obor si un magazin cu produse de calitate.

Una peste alta, ne bucuram cu totii pentru tine! Sa folosesti sanatos ce ai cumparat!
bobesku
Senior member
[Avatar]

IP:

Mare plus pentru Reef. De fiecare data ma duc cu mare placere p-acolo. Si de fiecare data amabilitatea lui George si sfaturile sunt priceless.

Ciclide Malawi | Regatul Bettanului | Dwarf Puffers | Mr Puffini | Paradise Kingdom | Black Betta Miraje
ThePhotographer.ro
Junior member

IP:

Merci, merci si credeti-ma nu stiu cum ii cheama pe baietii aia.
Mai bine inchidem topicul, stiu ca e off-topic deci va rog nu ma ban-ati ca ma inec in acvariu!

[WWW]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

ThePhotographer.ro wrote:
Mai bine inchidem topicul, stiu ca e off-topic

Faca-se voia ta!

Forum Index » Despre noi
Go to: