[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
intrebare artemia salina  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
liviu27
Junior member

IP:

buna! am facut cred o greseala! am pus in acvariul cu puiet de xipho artemia salina dintr-un plic de la sera! portia pentru o zi! desi am citit ca se pune in 500 de grame de apa continutul plicului apoi se aereaza bine am pus in acvariul cu puiet acel plic! de aerat nu se aereaza asa bine fiindca omor puietul! si asa au murit din ei incercand sa aerez puternic! acum raul e deja facut! nu mai pot scoate artemia iar sa ma apuc sa prind puietul nu am de gand(sunt vreo 70)! as vrea doar sa stiu daca totusi artemia va ecloza in conditiile in care acvariul cu puiet are 36 de litri nu contine sare apa are duritate 2 (am dedurizator la casa) iar aerarea este...slaba! multumesc!daca totusi nu vor ecloza as vrea sa stiu daca oualele acelea dauneaza in acvariu!bazinul are si pietris!
[Yahoo!]
vereb
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut

Ai facut rau,nu ai cititi bine instructiunile!
Ca sa obtii artemia nu asa se procedeaza, se puna intr-un recipient (exp sticla 2l,numai 3/4 apa), 1 lingura sare (nu iodata) si o lingurita rasa de artemia si ai nevoie de o pompa aerare cu piatra.
Apa treb sa fie la 25grade,pui furtunul cu piatra in sticla si GO. Max in 2 zile eclozeaza si a treia poti da papa linistit.
Ar fi bine sa aspiri substartul si sa schimbi la 2 zile din apa,nu mult.

fostul user ozy
[WWW]
liviu27
Junior member

IP:

am recunoscut de la inceput ca nu am respecatat instructiunile! de citit fi sigur ca le-am citit! plicul era de la hornbach ! pe eticheta nici macar nu scria de aerare! doar pe prosopectul in engleza! oricum, am procedat gresit asta era clar! din raspunsul tau deduc ca ce am acum in acvariu nu va eclkoza niciodata! ok! am retinut! mersi!
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: