[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vand filtre interne  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
Andrei Panainte
Senior member
[Avatar]

IP:

Vand filtru intern Aqua El Fan 1 Plus folosit aproximativ 2 luni este in garantie , functioneaza perfect , 35 ron si inca un filtru EVO este nou nu este folosit deloc 520l/h tot la pretul de 35 ron , daca se cumparat amandoua pretul scade la 60 ron amandoua , anunt pentru Constanta

Fiecare colt , fiecare miscare , tot ce atingem este o dovada a existentei lui Dumnezeu
[Yahoo!]
laur58
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut trimiti si in provincie ? al doilea filtru este cel din acest link? http://aquariumprest.bizoo.ro/vanzare/369867/Filtru-acvariu-Aqua-Zonic-Evo-submersible-filter-ef-baby
[Email]
Andrei Panainte
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu , nu este acela vezi ca in postul meu din sectia Coltul incepatorului am deschis acolo un post unde este prezentat acel filtru , acel evo pe care il am eu are un debit de 520l/h nu ca cel din link-ul tau care are doar 50 l/h , trimit in tara doar daca le cumperi pe amandoua

Fiecare colt , fiecare miscare , tot ce atingem este o dovada a existentei lui Dumnezeu
[Yahoo!]
laur58
Junior member
[Avatar]

IP:

Pai eu am nevoie de unul cu un debit foarte mic , pentru maternitate .
[Email]
Andrei Panainte
Senior member
[Avatar]

IP:

Din pacate cel de la Evo este cam puternic , nici eu nu il folosesc pentru ca face valuri foarte mari , cel de la AquaEl are debit reglabil

[Yahoo!]

Forum Index » Vanzari
Go to: