[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Guppy si Neoni  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
Nonosu
Junior member
[Avatar]

IP:

Salutare! Am doua intrebari. Prima este legata de guppy, cand ajung acestia la maturitate, aproximativ in cat timp se pot reproduce iar. Si ce-a de a 2 a intrebare este legata de neoni. Daca ma poate lamuri cineva, daca acestia fac parte tot din familia viviparilor, si cam ce conditii de crestere si intretinere au nevoie acestia. Am incercat sa caut cate ceva despre ei pe net, dar nu prea am gasit!

Knowledge is power!( Michael Focault)
[Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Nonosu wrote: Salutare! Am doua intrebari. Prima este legata de guppy, cand ajung acestia la maturitate, aproximativ in cat timp se pot reproduce iar.

Guppy devin maturi sexual dupa ce implinesc 3 luni.
Nonosu wrote: Si ce-a de a 2 a intrebare este legata de neoni. Daca ma poate lamuri cineva, daca acestia fac parte tot din familia viviparilor, si cam ce conditii de crestere si intretinere au nevoie acestia. Am incercat sa caut cate ceva despre ei pe net, dar nu prea am gasit!

Neonii fac parte din familia Characidae. Ii gasesti sub denumirea de Paracheirodon innesi - neon clasic, neon rosu -Paracheirodon axelrodi, neon verde - Paracheirodon simulans, neon negru - Hyphessobrycon herbertaxelrodi.
Si poti gauta pe google pentru ca gasesti in mod sigur si in limba romana. Daca vei da Search pe forum dupa Paracheirodon innesi, vei gasi si aici.

LE Am uitat sa precizez faptul ca guppy fac parte din fam. Poeciliidae. Nu mai face confuzie intre cele doua specii.

This message was edited 1 time. Last update was at 03/03/2011 15:33:38

Nonosu
Junior member
[Avatar]

IP:

Dolly wrote:Neonii fac parte din familia Characidae. Ii gasesti sub denumirea de Paracheirodon innesi - neon clasic, neon rosu -Paracheirodon axelrodi, neon verde - Paracheirodon simulans, neon negru - Hyphessobrycon herbertaxelrodi.
Si poti gauta pe google pentru ca gasesti in mod sigur si in limba romana. Daca vei da Search pe forum dupa Paracheirodon innesi, vei gasi si aici.

Multumesc foarte mult pt raspuns, am cautat dupa denumirile data de tine si chiar mi-au fost de ajutor. Multumesc frumos inca o data.

Knowledge is power!( Michael Focault)
[Yahoo!]

Forum Index » Vivipari
Go to: