[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Bacteriile...  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
cata.tmsc
Junior member

IP:

Buna seara....Am spalat din nestiinta buretele de la filtu in apa de la robinet si cred ca am omorat bacteriile.Ce trebuie sa fac sa se refaca echilibrul?
Va multumesc!
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

cata.tmsc wrote:Buna seara....Am spalat din nestiinta buretele de la filtu in apa de la robinet si cred ca am omorat bacteriile.Ce trebuie sa fac sa se refaca echilibrul?

Acum citeva minute ti s-a explicat de catre Alber ca bacteriile se vor reface in urma schimburilor de apa. Daca vrei sa investesti bani intr-un produs destul de scump si care este total ineficient in cazul unui bazin atit de mic, in care echilibrul nu se va mentine in veci, atunci poti cumpara Start up, de ex. Dar asta nu-ti va tine pestii departe de boli si alte probleme.
cata.tmsc
Junior member

IP:

Ai dreptate scuze...am inteles eu gresit.Daca v-ati suparat pe mine scuze...
scubu
Member
[Avatar]

IP:

trece-ti si tu locatia si nu te mai supara asa repede,ai pus o intrebare si ti s-a rapuns,adica ai primit ajutorul pe care-l cautai.E mai bine sa intrebi decat sa faci cum te taie capul...mult noroc in continuare...

.....
[Email] aim icon

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: