dupa lungi dezbateri intre mine si fiica de 5 ani am convenit sa-i fac si ei un mic acvariu care va sta in camera ei,
m-am deci gandit sa pun un beta singurel sa-i tina de plictiseala fetitei intre reclamele dintre desenele animate asa ca am plecat la sticlarie cu ea de mana
ajuns acolo am vazut intr-un colt al camarutei un mic vas(mai mult de 5-6 litri nu avea) asa ca m-am oprit sa ma uit;plin de plante si melci negri (multi cred ca erau morti) si o perehe de gupy care cred ca tocmai i-si inmulteau familia pentru ca se vedeau printre plante cativa puisori
pe fundul vasului sub un strat subtire de petris se vedea ceva maroniu de cam 1-2cm asa ca nu m-am putut abtine si am intrebat pe meseriasul de acolo ce reprezinta substanta
dupa o scurta discutie am aflat ca e turba si ca vasul nu avea nici un sistem de aerare,doar completa cand scadea nivelul
acum fica-mea vrea ceva similar, ma puteti ajuta sa fac acelasi lucru ,banuiesc ca nu e tocmai sanatos dar pt o pereche de gupy eu zic ca un vas foarte plantat ar fi de ajuns pt oxigenare a apei (10l are cel pe care l-am facut pt fica-mea)
ar mai fi inca o intrebare,cum procedez cu incalzirea la astfel de volume?,la marimea lui probabil ca nici nu incape un incalzitor
This message was edited 1 time. Last update was at 25/07/2011 12:43:21
|