[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Hranirea alevinilor..  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
ro_codrutz
Junior member

IP:

Buna seara tuturor!Cu ce imi recomandati sa hranesc alevinii de xipho pentru a creste mai repede.Am 10 pui si ii hranesc cu fish mix si cu troco prim si in 45 de zile au ajuns la 3 cm.Multumesc anticipat!
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

prima conditie ca ei sa creasca rapid este sa le asiguri mult spatiu. A doua este sa nu fie stresati, sa nu fie alergati de ceilalti pesti si sa ajunga hrana lor. Pe urma abia, vine problema mancarii. Despre conditiile de apa si fauna nu mai vorbim, in speranta ca au conditiile asigurate. Daca in 45 zile au ajuns la 3 cm inseamna ca esti pe drumul cel bun, si nu as schimba hrana decat cu hrana vie sau macar congelata. Cu cat hrana este alternata mai des cu atat se vor simti mai bine. Daca iti scrii la profil si locatia, colegii din zona ta te pot indruma catre locurile de unde poti cumpara hrana. Bafta!

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
cristi386
Member
[Avatar]

IP:

Eu am auzt ca se pot hrani cu galbenusi de ou fiert.Se spune cacresc maib repede cu asta dar nu trebuie pus mult deact cat pot manca ei ca altfel apa se va murdari rapid.Mult noroc si mai asteptam si noi vesti si poeze cu mici copii.
[Yahoo!]
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

galbenusul de ou e recomandat puilor iesiti din icre pentruca sunt atat de mici incat nu pot inghiti mancarea clasica. La 2-3cm nu se mai pune hranirea alevinilor cu galbenus. Deja acolo s-a trecut de mult pe mancarea clasica. Viviparii pot fi hraniti din prima zi cu mancare clasica foarte bine sfaramata. Exista mancare clasica specifica puilor nou nascuti. Cu cat diverificarea de mancare e mai mare, cu atat ei cresc mai bine si mai frumosi

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
xenon
Senior member
[Avatar]

IP:

Este Fish Fix de la s.c. exotic-k s.r.l.Gasesti in pet shop la maxim 2 lei flaconul.Este ca o faina,foarte buna,eu am tinut puiuti cu ea si au crescut sanatosi si voinici.Si din cate am bservat au crescut relativ mai repede decat cu fulgi bine Sfaramati.Sper sa gasesti.Recomand!

This message was edited 2 times. Last update was at 17/04/2012 20:41:50

Jurnal Nano Shrimp Tank

[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: