[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Un alt incepator ...  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
dariann
Junior member
[Avatar]

IP:

Buna seara, numele meu este Darius, 34 ani din Baia Mare si de o luna detin si eu un acvariu de 35l, dotat cu filtru intern Aqua One PF-302, termometru, substrat am pietris de rau de aprox 3-6 mm si 2 plante artificiale. Ca si populatie in acvariu am 6 guppy (2M +4F), o pereche de molly negru si 3 sanitari.
Din 25.08 am si 15 pui de guppy tinuti in maternitate, unii au reusit sa iasa din maternitate si inoata prin acvariu, acum mai am 11 pui. Oricum in curand vor mai urma si alti pui sa vina

This message was edited 1 time. Last update was at 29/08/2012 21:06:13

Cosmin
Senior member
[Avatar]

IP:

Incearca sa plantezi acvariul cu ceva plante easy.Si eu la inceput ma dadeam in vant dupa plantele de plastic,dar e mult mai bine si mai frumos cu plante adevarate.

Daca mananci un ban,iti creste valoarea.

42 L

Biotop America de Sud
[WWW]
dariann
Junior member
[Avatar]

IP:

In Baia Mare nu sunt prea multe magazine de acvaristica si care mai sunt ori nu au plante ori sunt prea scumpe.

mi-ar place un gazon si ceva plante usor de tinut si rosii, care sa dea un plus de culoare acvariului.
stefanp
Moderator

IP:

Vezi pe forum ca sunt de vanzare plante la preturi accesibile, in categoria "Vanzari".

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
dariann
Junior member
[Avatar]

IP:

daca e cineva care vinde sau doneaza plante in Baia Mare ! Ce am vazut pe forum-vanzari costa mai mult transportul din tara pana aici decat plantele.

This message was edited 1 time. Last update was at 31/08/2012 06:58:02

Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

dariann wrote:In Baia Mare nu sunt prea multe magazine de acvaristica si care mai sunt ori nu au plante ori sunt prea scumpe.

Gindeste-te asa: pentru a creste plante pentru vinzare e nevoie de:

- butelie pentru CO2 - 400-500 lei
- regulator de presiune - 450 lei
- reactor pentru CO2 - 150 lei
- tuburi fluorescente pentru plante - 150 lei
- acvariu - 300-400 lei (daca-l faci singur)
- sol fertil - 100 lei
- fertilizare

Adunind ajungi la vreo 1.700 lei si n-am socotit toate maruntisurile care se aduna si cresc pretu'. Daca reusesti sa le gasesti folosite si functionale mai poti reduce din costul total. Mai adauga pretul curentului electric si al fertilizarii, incarcarea buteliei, revizia ei periodica, schimbarea periodica a tuburilor fluorescente ....... munca si n-o sa ti se mai para scumpe plantele pe care le gasesti in magazine .

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Despre noi
Go to: