deluxer2000 wrote:Sincer sa fiu, numai vad nici un comportament ciudat al pestilor, am lasat filtrul sa faca valuri si facea si pana acum dar m-am speriat de fomisti

, ca asa sunt cum ma apropii cum sunt gramada la geam
ma bucur ca am putut fii de folos , mult succes in continuare si imi cer scuze pentru acest post dar e datoria mea sa raspund pentru am apara dreptatea
prima postare
daniel12 wrote:E vorba de dreptate aici? Sau te-ai suparat ca nu stii sa raspunzi la niste intrebari pe care le provoci prin afirmatiile tale?
Nu vad ce am zis atat de jignitor iar de certat esti singurul care se cearta, din ce observ.
raspunsul meu este:
ti-am explicat frumos ...la ce m-am referit si gata ..... o seara frumoasa..
a doua postare
deluxer2000 wrote:imi facusem griji degeaba , ma bucur ca nu o sa imi moara
sper sa fie griji degeaba

Ce zici sa mai las furtunul bolborositor ca ma cam enerveaza(face mult zgomot)
raspunsul este :
pai eu unul, am folosit la acvarii pompa de aer doar in momantu in care pestii au mai facut griss si a trebuit sa cresc temperatura la 30-32 grade , atunci oxigenul scade in apa si am avut nevoie de pompa de aer,in rest fixez teava de la filtru in asa fel incat sa miste suprafata apei facand mici valuri ,prin care apa se oxigeneaza,deci in concluzie daca respecti acest lucru nu cred ca mai ai nevoie de pompa de aer,urmareste cu atentie dintr-un loc indepartat de acvariu ,reactia pestilor pe o perioada de 10-15 min si iti vei da seama singur daca intradevar este o problema in apa s-au pestii ti-au facut o farsa
al treia postare
deluxer2000 wrote:nu va mai certati degeaba, multumesc pentru sfaturi.... in legatura cu filtrul: am filtru resun 1100 , si merge i-am montat chestia aia cu 2 iesiri si una reglata, am lasat si furtunasul pentru aeraj
raspunsul este:
eu doar am vrut sa ajut din propia mea experienta.....si mi-ai dat dreptate in ceea ce priveste comportamentu pestilor, doar am vrut sa ajut , succes in continuare..
ca sa intelegi si tu domnule "creative" am raspuns la posturile colegilor , te-am lamurit de ce au fost postari consecutive,si da postez aici pentru ca am fost criticat si imi apar dreptatea , o seara frumoasa