[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Discusi - va rog sa-mi dati un sfat  XML
Forum Index » Cichlidae
Author Message
danyboy
Junior member

IP:

Buna tuturor.
As dori sa achizitionez discusii din imaginea atasata dar cum nu sunt mare cunoscator a tiparului cum ar trebui sa arate un discus frumos, va rog mult sa-mi spuneti daca achizitia acestor exemplare merita.
Va multumesc anticipat.
[Thumb - discus.jpg]

Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Imaginea e destul de neclara, nu se vede bine ....... intimplator am vazut pestii pe viu si sint mai mult decit in regula , poti sa-i iei.

Poze: smilie ... Poze cu plante
danyboy
Junior member

IP:

Este exact raspunsul care mi l-am dorit, mai ales cand vine din partea unui cunoscator.
Multumesc mult.
danyboy
Junior member

IP:

In sfarsit am 4 discusi. Va rog sa-mi dati un feedback la noul meu setup. Multumesc anticipat.
[Thumb - 2013-01-12 18.45.06.jpg]

danyboy
Junior member

IP:

Am omis din greseala sa- i multumesc Porcu-lui pentru sfatul cu privire la achizitionarea exemplarelor (4buc.)
Multumesc.
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Cu placere .
Sfatu' meu e sa iei cit mai repede niste pui de discus cam de aceeasi marime (plus-minus 1-2 cm). Nu-i bine sa ai doar patru in acvariu, nu se hranesc cum trebuie, e posibil ca unu' sa inceapa sa-i bata pe toti ceilalti sau in special pe unu' singur care se va ascunde si nu va mai iesi la mincare. Pestii dominati vor trai mereu sub stres cresc pina la "aproape sigur" sansele de a se imbolnavi.
In natura treiesc in grupuri mari, nu se simt bine daca-s putini ceea ce genereaza stres = sanse mari de boli. Se zice ca-i bine sa fie minim sase, eu zic ca sase-s foarte putini. Ai avea sanse mari de reusita daca ai avea de la zece in sus. Vei putea selecta in timp pestii care-ti plac mai mult.
Nu lumina foarte intens la inceput, stresezi pestii, dupa ce se vor obisnui cu acvariu' tau vei putea creste lumina daca vrei plante.

danyboy
Junior member

IP:

Multumesc mult pentru sfaturi. Lumina este cam 0,5 w/L . Daca tot suntem "vecini" crezi ca m-ai putea servi cu ceva exemplare frumoase sau macar sa ma indrumi catre cineva de incredere si cu discusi de calitate?
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

danyboy wrote:Daca tot suntem "vecini" crezi ca m-ai putea servi cu ceva exemplare frumoase sau macar sa ma indrumi catre cineva de incredere si cu discusi de calitate?

Din pacate nu ma mai ocup de inmultit discusi si nici nu mai este prin zona cineva care s-o faca ....... sau este da' eu n-am auzit.

danyboy
Junior member

IP:

Multumesc frumos.
Numai bine.

Forum Index » Cichlidae
Go to: