[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Problema Guppy  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
gabrielbzt
Junior member
[Avatar]

IP:

Problema :

1. Azi am observat ca 2 dintre guppy au cozile ciopartite, am 6 masculi 6 femele din aceasta rasa + 1 betta + 2 conconius in acvariu, e posibil sa ii muste conconius ?

2. Am o maternitate ( de marimea unei palme ) si 4 pestoaice guppy care trebuiesc sa faca pui, dar maternitatea e conceputa cred ca pentru 2 pesti maxim, intrebarea este: pot sa pun cele patru pestoaice in maternitate ?

Am intrebat, deoarece cred ca au loc prea mic si sa nu se bata intre ele.... iar in acvariu daca le las libere, mi-e ca mananca ceilalti pesti din pui....

This message was edited 1 time. Last update was at 14/01/2013 10:59:52

[Yahoo!]
miliadrian
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut,cozile guppy-lor sunt ''ciopartite'' din cauza lu' domnu Betta,iar parerea mea nu as baga 4 F de guppy intr-o maternitate,gandeste-te ca nu au loc .
O zi placuta si ape limpezi tuturor.
[Email] [Yahoo!] [MSN]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Eu cred c-au fost "decorati" de catre conconiusi, posibil in coalitie cu Betta.

Pune cite o femela in fiecare din cele doua compartimente, cred c-o sa obtii suficienti pui.

Poze: smilie ... Poze cu plante
gabrielbzt
Junior member
[Avatar]

IP:

am lasat doar doua pestoaice in maternitate, care mi s-au parut mie "grase", momentan am doar 4 pui, si sunt sub pestoaicele mama, ei daca stau acolo, nu au cum sa ia aer... trebuiesc scosi si pusi in alt acvariu sau recipient... ?

2 se misca sunt activi, iar ceilalti doi stau ca lenesii prin rahatu mamelor si dau din aripioare dar a lene asa... e posibil sa-i fi muscat mamele sau dc stau asa ? ...

inca ceva, si beta e putin avariat ) mai mult ca sigur cei 2 conconius sunt de vina. ( daca e careva din bucuresti si doreste cei 2 conconius ii donez )

This message was edited 2 times. Last update was at 14/01/2013 13:06:27

[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

gabrielbzt wrote:am lasat doar doua pestoaice in maternitate, care mi s-au parut mie "grase", momentan am doar 4 pui, si sunt sub pestoaicele mama, ei daca stau acolo, nu au cum sa ia aer... trebuiesc scosi si pusi in alt acvariu sau recipient... ?

Vezica puilor se umple din gazele dizolvate in apa, nu trebui sa ajunga la suprafata. Cred ca tendinta lor de a se ridica rapid la suprafata dupa ce se "nasc" e mai mult instinctu' de a se ascunde in plantele plutitoare.

Poze: smilie ... Poze cu plante
gabrielbzt
Junior member
[Avatar]

IP:

ok, am inteles
[Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: