[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Impresii filtru Sun Sun Hw 302  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
ERSINV
Junior member

IP:

Am avut un Aqua Pro 1200L, cu care am avut numai probleme.
Acvariu pentru care sunt filtrele este un Eheim 126L/brut plantat
De ieri am un filtru Sun Sun Hw302 1000/l.
Plasticele de la Sun Sun sunt mai subtiri si prost finisate decat la Aqua Pro .
Amorsarea la Hw302 se face mai greu decat la Aqua Pro.
Momentan Hw302 este mai zgomotos decat Aqua Pro super silent, probabil mai am aer in el.
Sertarele de la Hw sunt mai prost lucrate, la Aqua pro avem si garnituri de cauciuc la ele.
Hw302 are cuva mai mare, incape mai mult material filtrant, a incaput la limita intr-un stand Mp Eheim 80.
Hw302 are rotorul mai bine lucrat decat la Aqua pro.
Imi place ca la Hw302 se pot roti la 360 de grade furtunele si important cand il scot din priza si il introduc merge.
Pe scurt Aqua Pro pare un filtru de calitate, pentru ca nu este, am schimbat 3 rotoare, unul nou comandat a crapat in 7 zile de functionare. Are garantie dar practic nu acopera nimic.
Am observat ca pentru Sun Sun se gasesc si piesa in Romania cat si in Europa, din ce am citit am observat ca lumea este multumita.
Cine mai are un HW302 sil il foloseste de mai mult timp il rog sa scrie impresiile.

This message was edited 1 time. Last update was at 10/05/2013 09:29:25

sv_costin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

stiu ca e vechi topicul, dar am si eu o intrebare.
filtrul tau hw 302 curge inclinat la 45 de grade sau mai mult?
am cumparat si eu acest tip de filtru si in incercarea de a scoate aerul din canistra , l-am inclinat.. imediat a aparut un firicel de apa pe langa clapeta din partea inclinata..in rest nu curge pe la colturi, sau daca sta in pozitie normala.

Tind sa cred ca nu e de la garnitura mare de la capac, ci de la altceva, gen pompa, robineti in/out..
ERSINV
Junior member

IP:

Curge si al meu pana se amorseaza complet. Si Aqua Pro la fel facea.
Cred ca dupa ce se amorseaza nu mai curge. Eu il am de un an si ceva si nu a curs in pozitia in care sta de obicei.
sv_costin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

e bine de stiut..
oricum nici al meu nu curge in pozitie normala.. Acum urmeaza sa vad in timp cum se comporta.

inca o intrebare : exista vreo sursa de piese de schimb pentru filtrele astea ?? pe mine ma intereseaza rotor sau decat ax ceramic si nu gasesc pe nicaieri.
.pana una alta am improvizat un ax dintr-o spita de umbrela..dar nu stiu cat o sa dureze..
aLLLx
Membru de baza
[Avatar]

IP:

alyenn666 wrote:..inca o intrebare : exista vreo sursa de piese de schimb pentru filtrele astea ?? pe mine ma intereseaza rotor sau decat ax ceramic si nu gasesc pe nicaieri.

Tucradio
sv_costin
Membru de baza
[Avatar]

IP:

la magazinele gasite pe google am incercat ..Tucradio nu au pe stoc cel putin pana la sfarsitul lunii Iulie din pacate.

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: