[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Re:Epuizarea substratului fertilizant.  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
darser
Junior member

IP:

Am cumparat de la pet shop Elodea(arata super la achizitionare) , am plantat-o si de la o vreme partea plantata si partea inferioara a plantei au putrezit , partile care pluteau au dat lastari noi. Intrebare ;cum trebuie integrata in acvariu ? plantata in substrat ? lasata plutind?partea inferioara a plantei nu are radacina , poate de aia putrezeste in substrat (scuze nu am vrut un nou topic , oricum suntem la sectiunea plante).

Edited by Lucian: Am splitut eu topicul pentru intelegerea subiectelor mai tarziu, pentru cei care cauta raspunsuri la problemele lor.

This message was edited 1 time. Last update was at 03/02/2014 18:15:40

darser
Junior member

IP:

darser wrote:Am cumparat de la pet shop Elodea(arata super la achizitionare) , am plantat-o si de la o vreme partea plantata si partea inferioara a plantei au putrezit , partile care pluteau au dat lastari noi, se pare ca flotanta ii merge mai bine dar nu ii la fel de estetica. Intrebare ;cum trebuie integrata in acvariu ? plantata in substrat ? lasata plutind?partea inferioara a plantei nu are radacina , poate de aia putrezeste in substrat .

Edited by Lucian: Am splitut eu topicul pentru intelegerea subiectelor mai tarziu, pentru cei care cauta raspunsuri la problemele lor.

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: