[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
ispas555
Unripe member

IP:

Salut.Numele meu este Catalin, sun din Ploiesti.De cateva luni detin un acvariu de 96 l , 80*30*40 cm.Urmaresc de ceva timp si m-am inspirat de la userii de pe acest forum pentru a confectiona acvariul ,filtrul extern din tub pvc si capacul.
Fauna :6 zebre roz, 10 neoni, 2 molly, 2 ancistrusi, 2 SAE , 2 neritine.
Flora: didiplis diandra, rotala , salzmany , cateva fire de eichornia diversifolia, ludwigia cuba, althernathera reineki mini, hemianthus micranthemoides,blyxa japonica si hc care nu prea vor sa creasca.
Fertilizare trace mix si pps pro home made cumparate de pe forum, CO2 de la bomba , iluminat 2 philips 830 18 w, 2 philips 865 18 w.
[Thumb - IMG_20150328_130442.jpg]

s
[WWW] [Yahoo!] aim icon [MSN] [ICQ]
stefanp
Moderator

IP:

Bine ai venit pe forum!
Poti sa deschizi un topic la sectiunea "Jurnale" cu acvariul tau

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit! Felicitari pentru acvariu, arata foarte bine pentru un acvariu de incepator!

PS Ai uitat sa-l treci pe Betta in lista pestilor

Until you find someone worth dying for, you never really live.
dares
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit!
Frumos inceputul!

Mie singurul lucru care nu imi place sunt tevile din stanga. Le-ai putea acoperi cumva, se vad destul de urat.

Forum Index » Despre noi
Go to: