[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
construire de capac  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
roby
Member

IP:

vreau sa-mi construiesc un capac nou dar am o problema,la capacul original al acvariului intre neon si apa se gaseste o sticla care nu lasa condensul sa se depuna pe tub .este neaparat necesara aceasta sticla?
ce faceti cu condensul care este sub capac,cum protejati instalatia electrica de condens?
multumesc
Mitica
Member

IP:

Eu am capac de firma si nu are sticla, deci nu e neaparat necesara. Personal cred ca e inutila si mai mult incurca. Poti scapa de condens cu ajutorul unui ventilator montat in capac. Apoi poti pune dulii (solcuri) antiexplozie (sau antiumezeala) pentru a proteja neonul. Doar balastul electronic trebuie protejat.. daca nu poti sa ii faci un loc special vezi si tu cum il izolezi mai bine.
LooSeR
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu e sticla si e pexiglas !
daca te intereseaza sa imi zici si iti dau o adresa de contact .. iti treb ceva de 1.5mm
Dar nu e obligatoriu !! nush daca sunt multi cei care au asa ceva ! majoritatea au fara acea bucata de pexi ! dar treb sa faci 2 -3 gauri in capac langa neon pt aerisire !

Vand Pui vijla maghiar ! Pt detalii PM !
[WWW] [Yahoo!] [MSN]
Maryan23m
Junior member

IP:

cu ajutorul unui ventilator montat in spate ramei nu in capac ca se vede urat ai rezolvat problema

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: