[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
NanoReef AIO 40L  XML
Forum Index » Bazine mici si medii
Author Message
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

Tare sunt curios cum i se vor schimba culorile in timp, pana o sa arate "ca un om normal".

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
Danila
Membru de baza
[Avatar]

IP:

La cat e de mancacios ,sigur ajunge om mare .Legat de noul acvariu daca din intimplare apare din piatra vie. vreo alga sau ceva care nu vrei sa pastrazi ,fa un anunt inainte de a le arunca,sunt amator de orice vietate mai putin aipstasia (am deja ).
aerosv
Senior member
[Avatar]

IP:

Acum realizez cat efort si satisfatie este sa reusesti sa inmultesti clownii. Din pacate la mine nu a fost un succes dar faptul ca a ajuns in ziua 8-9 m am bucurat in fiecare zi cand il vedeam viu. Etapa meta e cea mai grea pentru ei si daca aveam mai multi sansele reale sa treaca macar unul cresteau, asa cu un singur pui era aproape sigir ca nu va reusi. Data viitoare.
Danila
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Daca vrei , poti !Principala conditie este indeplinita-ai o pereche ,in rest trebuie sa le faci pe plac-mancare buna, bazin de reproducere cu salinitate mai mica 1020-1022, apa calduta 26-27 gr.C si fito-zooplancton(poti sa-l cultivi singur iti trebuie doar un ingrasamant pentru microalge pe care apoi le mananca rotiferele etc).Am vazut ca sunt kituri speciale pentru initiat culturi.Sper sa nu renunti, eu deja mi-am facut sperante ca o sa cumpar pui de Nemo .

Forum Index » Bazine mici si medii
Go to: