Salutare tuturor !
A trecut ceva vreme, dar nici n-am avut vesti prea insemnate.
Pestii + filter media-ul (vreo 10l probabil de bio balls -ceramice- si matrix si siporax si ce mai aveam) au ajuns in noul bazin pe data de 1 Mai (1 Mai muncitoresc

)
Bazinul (100x50x50) a ajuns un AIO, lungimea ramasa utilizabila fiind de aproximativ 85cm.
Am schimbat skimmer-ul, am migrat la un tunze 9012 DC, care mi se pare ca nu trage prea multa mizerie... dar si amplasarea lui lasa putin de dorit...
Dupa mutare am pierdut gramma loreto-ul (nu stiu efectiv unde a disparut) iar la vreo luna am pierdut fire fish-ul, el a mancat bataie de la damsel si pana l-am vazut si l-am bagat in separeu s-a dus
In afara de aceste evenimente, am luat un cleaner shrimp, un alt gramma loreto, si inca 2 pajama, sa am un trio in jumatea apei.
Ma bat cu ciano-ul, m-a invadat, mi-a acoperit gsp-ul, ceva corali mutati, pietrele, sticla, pompele, m-ar fi acoperit si pe mine daca eram in apa
Ma asteptam la invazia de ciano, si la multe alte alge, avand in vedere ca este bare bottom si piatra a fost toata uscata.
Am bagat tratament cu cyo-control, face o treaba foarte buna, am scapat de nenoricirea mare, dar inca mai am cam peste tot
Coralii care au scapat sunt ok, au crescut, arata ok.
Maine am curatenie generala, sa scot ce-a mai ramas din ciano, si va arat si poze