[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Piatra artificiala  XML
Forum Index » Discutii generale
Author Message
Danila
Senior member
[Avatar]

IP:

Cum ma cam plictisesc , ma gandeam sa-mi fac ceva de lucru ,intreb retoric sau nu ,daca a incercat cineva sa faca elemente de decor gen piatra de recif artificiala(din nisip ,ciment etc) si cam ce ar fi de spus despre asta?
dan.pavelescu
Liliacul
[Avatar]

IP:

N-am incercat practic, dar am cochetat cu ideea acum vreo 10 ani. Nisip, ciment alb, spartura de coral/scoici/ce se nimereste - iar la final, dupa ce ai facut tot mixul, pui sare grunjoasa. Cel mai greu e sa le dai forma pietrelor, cred ca aici m-am blocat.

I'm Batman!

The Forgotten Sands
Release the kraken!
Soupe de poisson

Mi te supui.
[WWW]
Danila
Senior member
[Avatar]

IP:

Eu am ramas cu gandu la Tonga coral branch ,greu-mai bine zis imposibil de achizitionat.Ma tot gandeam cum s-ar putea face un soi de improvizatie care sa semene cat de cat cu originalul sau macar cu ce ofera firmele specializate-gen eden coral , caribsea,realreef,cornerstone, etc .Dar cum sarac si fudul nu prea merge,probabil(aproape sigur) o sa-mi treaca, ca si cu lampa si toate cate au mai fost .
Danila
Senior member
[Avatar]

IP:

Am mai studiat subiectul si chiar daca pare posibil(teoretic) practic,daca ar fi sa lucrezi ca la carte te costa cam tot atat cat cele gata facutea ma refer la ramuri de coral gen Tonga branch-plus ca nu ai dupa ce face mulaje.Practic ar trebui sa ai originalul ca sa te gandesti la replicare .Eventual daca cineva detine si nu-i mai trebuie ,sunt interesat(de piatra uscata ramuri).Acum 15-20 ani era ceva prin magazine apoi au disparut.
[Thumb - real-reef-tonga-branch-rock-1.bmp]

Forum Index » Discutii generale
Go to: