[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Instalatie CO2 - Ok sau Bani aruncati pe fereastra ?!  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
l3n3a
Member
[Avatar]

IP:

De curind am descoperit un site www.floridadriftwood.com unde atentia mi-a fost captata de urmatorul produs: http://www.floridadriftwood.com/product.asp?0=217&1=252&3=943. Fiind in cautarea unui sistem CO2 cu pH controller si avind in vedere ca cele gasite de catre mine erau putin cam costisitoare pentru bugetul meu modest am fost entuziasmat cind am vazut pretul pe care-l are acest sistem complet. Fiind foarte multi oameni pe acest forum ce poseda cunostinte foarte avansate in acest domeniu v-as ruga sa-mi spuneti si mie daca merita investitia acest produs. Are cineva asa ceva? A avut vreodata? A auzit de la un prieten ceva de acest produs sau a citit pe undeva pareri ale unor posesori de asemenea echipamente?

Just me!
[Yahoo!]
canadezu
Member
[Avatar]

IP:

Hi l3n3a,

Nu stiu daca ai nevoie de tot pachetul(depinde si de dimensiunea acvariului). Eu as cumpara:
drop check
[url=http://www.floridadriftwood.com/product.asp?0=217&1=253&3=408]butelia
[/url] regulatorul cu solenoid si bubble counter-ul
si un
diffuser

Succes,
Dan
andreic
Membru de baza

IP:

Salut.
Pretul este bun. Problema este transportul din State(cam inca 200$) care te rupe si ar mai fi si vama.
1. Ph controllerul se gaseste pe ebay cu un pret in jurul a 100e cu transport cu tot.
2. Solenoidul, bubble counterul si regulatorul costa cam in jurul a 80e cu transport cu tot.
Toate acelasi tip cu cele din poza(le-am comandat eu pe ebay si astept sa vina).
Acum reactorul eu l-am preferat de la Aqua-medic Reactor M pret in jurul a 170 lei, gasesti la www.Urbanpets.ro. De asemenea butelia de co2 o poti cumpara noua tot de la ei sau daca vrei una second hand cauta pe la un centru de incarcat butelii cu co2.
Intros
Senior member
[Avatar]

IP:

Cum spunea si Andrei mai sus, reactorul acela din link arata dubios rau la pretul care il cer. Daca buretelul ala infipt acolo parca de fiul meu si membrana ? aceea verde "fina" (care ar trebui probabil sa faca o dispersie gen "polen glass" -ul lui Amano) se pot numi rector de firma... Mai bine la acelasi pret cum a zis si Andrei iei un reactor de pe aici, Dupla, Aquamedic, sigur sunt mai bune, altfel veriga cea mai slaba iti duce de rapa proiectul si nu cresti conc CO2 in acvariu fata de cat bagi din tub.

Acei care cer minuni nu se indoiesc ca ei cer naturii intreruperea minunilor ei.
Mitica
Member

IP:

Foarte important: tot ce cumperi din USA merge la 110 V.
Asa ca pe langa banii aia mai trebuie sa mai dai ceva pe un adaptor de la 220 v la 110 v.
andreic
Membru de baza

IP:

In general da. Exista si produse pentru Europa si sunt la 220v si au si filet in sistem metric. O mica corectie la preturile expuse de mine mai sus, costul total la ph controller+regulator presiune+solenoid+bubble counter 580 lei(adica 170e).
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Intr-adevar pretul pare O.K.
Mai ales ca este un set complet
Dar trebuie sa te gandesti si de ce tot acest ansamblu costa atita si in alta parte este mai scump
Ce firma din lume care produce nu ar vrea sa scoata produse ieftine si vinzari mari ,implicit bani multi .Asta este intrebarea ?
In urma cu 6-7 ani eu am facut comanda de la acesta firma de dupla si alte produse ,transportul dureaza pana la 2 luni
Am comandat INCLUSIV acel reactor
Care de altfel sa stiti ca este destul de bun ,dar nu merge la acvarii mai mari de 200 de litri
Cu toate ca ei dau capacitati mai mari ,nu merge mai mult de 3 bule pe secunda si trebuie mai des curatat
Si acel reactor nu are nici o membrana asa este culoarea lui amestecul de CO2 se face prin invirtirea curentului de apa in el si amestecarea CO2 cu apa ,in partea de jos iesind apa inbogatita cu CO2, buretele impiedicind iesirea bulelor de Co2
Pompa submersibila este la 110 v
Eu cred ca poti gasi pe Europa ceva mai bun
Momentan eu folosesc reactor Dennerle Turbo Ciclo Max si pot sa va spun
ca am avut cateva reactoare prin mana
Dar mai bun ca acesta nu am vazut Este de top BRAVO lor
Dar si pretul este de top 45 de euro fara transport
Ne-mai punind la socoteala Dennerle Ph conntroler 400 de euro
Dar sigur vei gasi si pret mai mic si calitate aceptabila

Ogar batrin dar.... cu miros fin
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

Si ca o completare ,daca nu vrei sa cresti plante mai deosebite si daca nu tii mortis la un acvariu plantat
Prerea mea este ca merge si fara
Daca vrei sa cresti vaisneria si elodea sau altceva de genul acesta
Chiar sunt bani aruncati pe fereastra
Daca vrei ceva mai mult
Atunci sa stii ca merita
E ceva sa tii Ph intre 6.6si 6.8 (sa zicem un ex.)
Si sa ai oscilatii in cursul unei zile de pana la 2 grade sau mai mult
Dimineata 6,8 si spre seara 7,2 (sa zicem)

Ogar batrin dar.... cu miros fin

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: