Pai scrie chiar aici pe forum, trebuia doar sa cauti
aici: la sfarsitul paginii...
Esentialul:
Adding an image to a post
phpBB BBCode incorporates a tag for including images in your posts. Two very important things to remember when using this tag are: many users do not appreciate lots of images being shown in posts and second, the image you display must already be available on the Internet (it cannot exist only on your computer, for example, unless you run a webserver!). There is currently no way of storing images locally with phpBB (all these issues are expected to be addressed in the next release of phpBB). To display an image, you must surround the URL pointing to the image with
tags.
Adica, in traducere libera, nu iei imaginea dintr-un fisier Word sau din calculatorul tau, ci de pe un site care poate gazdui poze (de exemplu Photobucket). Cum ajunge acolo? O uploadezi tu...
Cum se face....
Pe un site gen Photobucket iti faci un cont gratuit.... acolo ai posibilitatea sa incarci diverse poze in diferite formate... in acest mod pozei i se "ataseaza" o adresa de web unde poata fi gasita si ai rezolvat-o cu partea boldata din tutorialul in engleza.
Apoi, aici pe forum, in "post reply" folosesti tagurile
![image]()
intre care pui (cu functia copy/paste de exemplu) adresa unde ai incarcat poza pe net; in cazul folosirii Photobucket ar trebui sa fie ceva de genul:
Foloseste functia Preview pana cand postul in care inserezi poza arata cum vrei tu...
Succes.
PS: Exista o sumedenie de siteuri ce pot gazdui poze, eu ti-am dat un exemplu concret ca sa treci de partea teoretica si sa poti exersa.... daca se considera reclama, mea culpa :slap: