!Salutare la Toata Lumea din aceasta Galaxie!
Numele meu este Daniel . Ma aflu aici din nevoia de comunicare si mai ales pt. a imi intregii 'Sfera Cunoasterii' in Dom. -Acvaristica-
Experienta mea in Mirifica *Lume Acvatica , a impinit 8 ani. Daca inclut inceputurile si incercarile acelor ani din Copilarie ,depaseste cu mult acesti 8 ani.
Am iceput ca multi altii Prieteni de ai nostri aflati acum pe acest Site,cu Pesti cunoscuti usor de ingrijit , de apa dulce .Cu 5 ani in urma am luat hotararea de a schimba total macazul si am populat Acvariul meu de 300l cu Ciclide Africane (bineinteles ca in Adancul Sufletului ramanea nestinsa dorinta de a avea ,candva acel 'Acvariu Marin ' -Visul meu de o viata -)
Anul acesta am inceput sa devorez tot ce mi-a stat in cale ,m-am tot interesat ,m-am deplasat in stanga in dreapta ...,stiam ca ma asteapta un drum destul de incetosat la inceput .Asa ca mi-am luat inima in dinti cum se mai zice si am 10 zile decand- cicles apa pt Acvariul de apa Sarata -si astept cu mare nerabdare data de 18 Martie cand voi pleca la Budapesta sa imi aduc micile vietuitoare Marine ,Dragostea de o viata care incepe sa prinda radacini.