[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
MarinaFish  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Daniel
Unripe member
[Avatar]

IP:

!Salutare la Toata Lumea din aceasta Galaxie!
Numele meu este Daniel . Ma aflu aici din nevoia de comunicare si mai ales pt. a imi intregii 'Sfera Cunoasterii' in Dom. -Acvaristica-
Experienta mea in Mirifica *Lume Acvatica , a impinit 8 ani. Daca inclut inceputurile si incercarile acelor ani din Copilarie ,depaseste cu mult acesti 8 ani.
Am iceput ca multi altii Prieteni de ai nostri aflati acum pe acest Site,cu Pesti cunoscuti usor de ingrijit , de apa dulce .Cu 5 ani in urma am luat hotararea de a schimba total macazul si am populat Acvariul meu de 300l cu Ciclide Africane (bineinteles ca in Adancul Sufletului ramanea nestinsa dorinta de a avea ,candva acel 'Acvariu Marin ' -Visul meu de o viata -)
Anul acesta am inceput sa devorez tot ce mi-a stat in cale ,m-am tot interesat ,m-am deplasat in stanga in dreapta ...,stiam ca ma asteapta un drum destul de incetosat la inceput .Asa ca mi-am luat inima in dinti cum se mai zice si am 10 zile decand- cicles apa pt Acvariul de apa Sarata -si astept cu mare nerabdare data de 18 Martie cand voi pleca la Budapesta sa imi aduc micile vietuitoare Marine ,Dragostea de o viata care incepe sa prinda radacini.
[Yahoo!]
RaresLuc
Senior member
[Avatar]

IP:

felicitari!
[Email]
viulian
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Success dom'le, si remember: PICS OR IT DIDN'T HAPPEN! (am o obsesie, stiu).
[WWW]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: