[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
o recomandare va rog  XML
Forum Index » Apa
Author Message
bogdaneleuro
Junior member

IP:

as vrea sa iau un test de ph si unul de co2 si nu stiu ce sa cumpar.dupa isprava cu drojdia am reusit sa gasesc butelie de co2 cu reductor de 2l si deacum ar trebui sa am si niste teste de ph si co2.va rog sa imi recomandati niste teste sa cumpar ceva mai precis si mai ieftin.va multumesc fromos.
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Foloseste testeru' permanent de CO2 de la Sera .
Testele colorimetrice de pH sint cam toate la fel, destul de imprecise, da' acceptabile. Daca ai bani incearca un pH-metru electronic sau mai bine un pH-controller.

Atentie la butelia de 2 litri. Inainte de a o cumpara intereseaza-te unde o poti incarca. In multe (majoritatea) locuri refuza sa incarce butelii asa mici.

Poze: smilie ... Poze cu plante
Sesmar
POKEMBER
[Avatar]

IP:

Trebuie si un test de kH pentru a aproxima cat mai exact relatia CO2-kH-pH. La pH insa e o discutie mare ca din teste nu-ti dai niciodata seama iar diferentele sunt majore fata de masurarea lui cu un ph-metru.
Si normal si celelalte teste importante.
Ca preturi...Sera si JBL sunt cele mai bune privitor la raportul calitate-pret.
[Yahoo!]
bogdaneleuro
Junior member

IP:

am dat comanda de la sera pt ph-19lei si de la tetra pt kh si gh-21lei.acceptabil ca pret.butelia stiu ca e cam mica dar mia gasito cineva si mia facut rost si de manometre si de reductor.mai multumit de atat.....??in tot galatiul sper sa gasesc la cineva sa imi incarce butelia.sunt curios cat o sa ma tina butelia.daca ma tine 2-3luni e bine.incarcarea sa se faca cu co2 alimentar???ca asa am inteles din discutiile de pe forum.
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

bogdaneleuro wrote:butelia stiu ca e cam mica dar mia gasito cineva si mia facut rost si de manometre si de reductor.mai multumit de atat.....??in tot galatiul sper sa gasesc la cineva sa imi incarce butelia.
Daca e veche e obligatoriu sa aiba verificarea tehnica la zi. Daca nu o are s-o faci. Obligatoriu. Nu e foarte scump si-ti poate salva viata.

bogdaneleuro wrote:sunt curios cat o sa ma tina butelia.daca ma tine 2-3luni e bine.incarcarea sa se faca cu co2 alimentar???
O sa tina mai mult de 2-3 luni, singura problema e sa vrea s-o incarce.
CO2 alimentar se foloseste, o umpli acolo unde-si umplu buteliile cei cu dozatoare.

bogdaneleuro
Junior member

IP:

si unde se face verif obligatorie in caz ca nu are???tot la vreu centru sau???ca cine imi face rost imi aduce 2 buc si una tre sa fie buna sau verificata.nu stiu zic si eu.
[Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

bogdaneleuro wrote:unde se face verif obligatorie in caz ca nu are???
Se face acolo unde se incarca .

Forum Index » Apa
Go to: