salutari! sunt aproape gata cu acvariul! am construit masa (suportul) acum mai am de facut capacul! acvariul meu are urmatoarele dimnsiuni: L=110, L=50, H=65! total 357 litri. Va rog sa imi recomandati si mie un sistem de iluminare astfel incat sa am macar 180w adica 0,5w/litru! plantele care le voi avea nu vor fi din cele mai pretentioase! io m-am gandit sa iau 4 neoane jbl am vazut ca se gasesc la zooplus la pretul de 75 RON! din pacate insa, la ei pe site nu scrie nimic despre acest neon! va intreb pe voi daca este o alegere buna! este vorba despre Neon JBl Solar Color T5 Ultra 895 mm 45W. M-am gandit sa comand 4 astfel de neoane, asa incat o sa am 180w. cum acvariul nu va niciodata plin volum real il estimez undeva la 300 de litrii reali! deci 180w este ceva mai mult decat 0,5w/litru si as fi multumit! ce ziceti de aceasta alegere? am citit ca se folosesc si becurile osram sau amazaon day darnell sau asa ceva insa eu nu am gasit nici un fel magazin in care sa se comercialeze astfel de tuburi. Multumesc astept niste pareri!
|