[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
ghiveci valisnea  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
ashavodaz
Member
[Avatar]

IP:

salut!

as dori sa pun in acvariu un "ghiveci" facut din sticla, lung cat tot acvariu (80 cm) si lat de aproximativ 3 centrimetrii. as dori sa pun ghiveciul in spatele acvariului, ingropat in substrat, ca sa nu se vada, si sa plantez in el valisnea. ideea e ca prin metoda asta as dori sa controlez cresterea valisnei, sa se dezvolte numai pe langa sticla din spate.
ce parere aveti?
clauss
Senior member
[Avatar]

IP:

nu cred ca vei reusi sa o "comvingi" sa nu-si intinda "puisorii" ( pe care ii intinde la suprafata )si catre partea din fata a acvariului...dar poti incerca

ACVARIUL MEU : http://s586.photobucket.com/albums/ss308/clauss77/?action=view&current=P1020632.jpg
[Email] [Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Nu stiu cum vei sta cu circulatia apei in acea zona. Io nu m-as complica. Valisneria este o planta ce poate fi tinuta usor in frau. Vrei sa discutam despre Marsilea sau Lilaeopsis? asa cum a spus si clauss, ramificatiile pe care le intinde pentru a da pui, le intinde peste substrat, nu prin el. Este foarte usor de controlat

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Este inutil sa pui vallisneria in ghiveci,tot se va inmulti si intinde peste ghiveci si va trebui sa ii tai puii periodic Asa ca mai bine o pui in substrat si nu te mai complici,asa cum ti-au spus si colegii inaintea mea.

Until you find someone worth dying for, you never really live.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: