Author |
Message |
tibitun
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 30/05/2009 10:57:08
![[Up]](/forum/templates/default/images/icon_up.gif)
|
tibitun
Junior member
IP:
|
ai dreptate tu cu unchiul asta. deci pana la urma cu papagalii ar trebui sa ma linistersc. da-mi o idee de africani rosii. habar nu am si nu prea am gasit.
P.S. osmoza nu o vroiam la mine dar eram curios despre ea ca nu prea se vb pe aici
multumesc de lamuriri.
|
|
 |
snakefishmike
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 30/05/2009 16:13:20
|
snakefishmike
Membru banat
IP:
|
Pai ... cichlidae africane rosii  . Ar fi hemichromisii , da' n-ai ce face cu ei pt ca sunt din riuri . Alte conditii alea-alea . Malawieni nu prea ai optiuni . La tanganikani ... te poti multumii cu niste trophaeusii sp cherry spot , dar va trebui sa te multumesti doar cu petele rosii pt ca in rest sunt negrii . Prin Victoria ai ceva mai multe optiuni .
Dar niciodata nu combina speciile de africani din zone diferite in acelasi bazin .
@clauss n-am auzit de nimeni care sa fi incercat o osmoza dyi , desi ... daca ti-ai lua toate componentele separat teoretic s-ar putea :-) . Numai ca va costa ceva mai mult si va fii mult mai inestetica .
|
|
 |
tibitun
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 30/05/2009 19:41:37
|
tibitun
Junior member
IP:
|
deci mai bine ma las la mana mea cu cichlidae rosii. o sa ma multumesc cu cei albastrii, galbeni si albi. sunt din constanta. daca vin in bucuresti de unde pot lua pesti ok, pt ca am incercat cu astronotusi si mi-au murit. (i-am luat de undeva din sect 6) probabil a fost devina diferenta de apa desi s-a facut incet
|
|
 |
snakefishmike
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 30/05/2009 20:11:27
|
snakefishmike
Membru banat
IP:
|
Mai ai si portocalii si maro(gen coca-cola) , nuante de albastru la greu ... ehe varietate e la greu . In Bucuresti sunt ceva pet-shopuri care au constant africani de Malawi , dar sunt si destui colegi de-ai nostrii care te pot ajuta
|
|
 |
Lofty
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 30/05/2009 22:09:13
|
Lofty
De-al casei
IP:
|
Aulonocara "Red Rubin" se gasea intr-un timp si pe la noi... nu cred ca are calitatea exemplarelor din Germania, dar ramane de vazut pe viu cat de "rosu" este...
|
Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l |
|
 |
snakefishmike
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 31/05/2009 08:23:18
|
snakefishmike
Membru banat
IP:
|
Da Lofty , numai ca ... omul nu prea stie ce bazin vrea . Cu m'bune , cu peackoks , cu utaka , cu americani sau cu hibrizi .
Oricum vad ca trendul actual in acvaristica este catre ciorba de peste .
|
|
 |
tibitun
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 01/06/2009 00:33:26
|
tibitun
Junior member
IP:
|
avand in vedere cam ce am eu acum in acvariu, dati-mi sugestii cu ce as putea baga in continuare si inca o problema f mare - de unde ii achizitionez pt ca in constanta nu prea am variante
|
|
 |
Lofty
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 01/06/2009 07:59:44
|
Lofty
De-al casei
IP:
|
tibitun wrote:avand in vedere cam ce am eu acum in acvariu, dati-mi sugestii cu ce as putea baga in continuare ...
Nimic. Rezolva problema compatibilitatilor si se va mai face loc.
|
Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l |
|
 |
|