[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Feedback  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
catalos
Senior member
[Avatar]

Joined: 09/01/2009 21:03:51
Messages: 853
Location: Bucuresti
IP:
Offline

In nume personal cat si in numele celor 2 colegi de job cu care am impartit imensitatea de plante primite de la colegul vicud, dorim sa ii multumim acestuia exprimandu-ne totodata recunostinta fata de gestul dumnealui, ca sa nu mai pomenesc aici si de faptul ca plantele ne-au fost efectiv livrate la adresa.

aveti tot respectul meu colegule vicud !

This message was edited 1 time. Last update was at 18/10/2015 00:37:13

[Yahoo!]
RvN
Senior member
[Avatar]

Joined: 26/08/2013 11:50:21
Messages: 1208
Location: Bucuresti
IP:
Offline

Doresc sa ii multumesc colegului vicud si sa imi exprim bucuria de a fi cunoscut o persoana extraordinara cu un caracter deosebit.

Reef D
Ariath's Reef
Z Pico
Guppy's Lair
Refinement
eugenstanga
Junior member
[Avatar]

Joined: 07/11/2012 03:25:00
Messages: 82
Location: Iasi
IP:
Offline

Am comandat fittinguri pentru overflow (sistem schimb apa la picatura) de la BW Install (http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24508.page) si dau pentru ei un super maxim feedback pozitiv... joi la ora 3pm am comandat..vineri la 5pm le aveam...Asa cum scrie si in post mi s-a oferit si discountul promis...super seriosi...recomand cu incerdere...SPOR BW Install.

This message was edited 1 time. Last update was at 24/10/2015 22:07:18

ocelaris47
Junior member
[Avatar]

Joined: 03/09/2015 10:21:36
Messages: 42
Location: plescoi
IP:
Offline

Postez si eu niste feedback-uri pozitive cu oaresce intarziere 10/10 pentru shop acvariu ro de unde am cumparat o pompa de valuri la un pret foarte bun cu adaos mic (adaos aproape inexistent comparativ cu aliexpress) http://shop.acvariu.ro/pompe-de-valuri/159-pompa-de-valuri-jebao-rw-4.html si 10/10 pentru userul ,,mugurel,, de la care am cumparat niste zoantusi devils armor si altii rosii la un pret foarte bun si deasemenea am primit si niste bonusuri constand in bureti melci si inca un frag de zoantus http://acvariu.ro/forum/posts/list/0/32853.page .
koala
Batran si obosit
[Avatar]

Joined: 05/03/2002 02:00:00
Messages: 23583
Location: Bucuresti
IP:
Offline

smileyface wrote:Sa incepem cu inceputul ca este mai mult de povestit aici.

Am achizitionat de curand un filtru sunsun 404B CU UV de pe iazz.ro.Intreb la telefon daca producatorul este sun sun si mi se raspunde ca da binenteles.
Pretul ok,toate bune si frumoase,ajunge acasa ,il desfac(nici vorba sa scrie sunsun pe undeva,nici pe cutie,nici pe filtru,nici macar pe manualul de instructiuni) si ajung la concluzia ca nu este sunsun ci o firma nemteasca ce produce filtre identice,dar NU SUNT SUNSUN, iar garantia data de cei de la iazz.ro este de 12 luni,ciudat (acelasi filtru produs de sunsun si vandut la noi de altcineva are acelasi pret, 24 luni garantie si cutie si instructiuni pe care scrie sunsun,nu dau nume,nu fac asta pentru reclama)

Scot materialele filtrante din el si ii fac proba in acvariul nou,abea atunci umplut cu apa de la retea...surpriza, scotea un zgomot ca si cum ar fi ceva defect pe la rotor(am mai avut filtre externe nu-s chiar incepator), plus sita de la IN sparta.Ii sun pe respectivii si le zic de zgomotul produs de filtru,nici macar nu le mai zic de sita pentru ca nu ma interesa atat de tare.Ii intreb ce e de facut in situatia asta,si mi se raspunde ca daca mai continua sa faca acel zgomot il pot trimite in garantie(adica eu platesc 500 lei pe un produs nou sa il trimit direct in garantie?...) si zic ok,poate nu o sa mai faca. Vazand ca zgomotul nu se atenueaza cu nimic ma hotarasc sa ii sun iar sa le zic sa il returnez si sa-mi primesc banii inapoi....sun si primesc un raspuns de genul "da...oke...dar nu prea putem primi produsele inapoi spre returnare daca produsul este folosit,dar facem o exceptie si il primim,dupa care o sa primiti banii inapoi cam in 30 de zile" ... intreb "cum adica,doar l-am desfacut si l-am pornit sa ii fac proba si am constatat ca e defect(rotorul chiar avand niste defecte vizibile probabil din fabricatie),asta inseamna ca este folosit?" si cica "da. dar nu mai conteaza ca il primim inapoi" .Vai multumesc pentru aceasta onoare, deci ce am facut eu cu acest filtru este echivalentul a te duce cu un electrocaznic la bancul de probe atunci cand vrei sa vezi daca merge....
Buuun, transportul spre ei pica in carca mea asa ca ma hotarasca sa-mi bag picioarele si sa ma duc sa caut un rotor de rezerva,costa 10 lei,mai putin decat transportul filtrului la returnare,il pun pe filtru si merge bine acum.

In consecinta,feedback negativ pentru filtru extern sunsun404B care nu este sunsun original daca-l cumparati de pe iazz.ro si feedback negativ iazz.ro pentru atitudinea si neprofesionalismul de care dau dovada.Nici macar nu mi-au oferit optiunea sa mi-l schimbe cu alt produs care sa mearga bine,au preferat din prima sa renunte la tranzactie si sa piarda 500 lei.

Plusuri filtru 404B: filtrul are volum cat de cat mare pentru materiale filtrante, are UV incorporat, debitul maricei 2000l/h, cat de cat silentios,nu chiar ca un eheim, piese de schimb foarte ieftine.

Minusuri: posibil sa il gasiti in varianta fake cum am prins eu, si cu garantie de doar 12 luni,nu 24 cum e normal la noi in RO, plasticul dupa parerea mea este de o calitate inferioara, rotorul a venit cu defecte iar serviciile site-ului de toata jena,nici macar nu au politica de returnare pe site,cum e posibil...?


- daca e magazin online, si daca ai cumparat "pe persoana fizica", atunci produsul se returneaza fara discutii (in termen de 10 zile, parca) iar banii se recupereaza ulterior. Termenul ala de 30 de zile e legal, aici nu ai ce sa faci.
- daca ai cumparat pe persoana fizica, atunci garantia trebuie sa fie de 24 de luni.
- daca ai cumparat "pe firma", atunci garantia se reduce la 12 luni.
- produsul cumparat se repara pe garantie, cam asta e procedura la toti vanzatorii (si e legal)... mai rar intalnesti atitudinea de genul "veniti cu el, ca-l schimbam cu altul".
- costul transportului (la garantie, la retur, etc) cade intotdeauna in sarcina clientului... asta, daca nu se stabileste altfel cu vanzatorul.
- sunt si vanzatori care, din respect fata de client, platesc ei contravaloarea unui retur (am patit-o eu, in mod placut, cu cei de la Zooplus.ro... am povestit situatia, atunci cand am cumparat canistra mare Eheim).

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
smileyface
Membru de baza

Joined: 12/01/2010 23:04:20
Messages: 379
Location: Bucuresti,Berceni,Aparatorii-patriei
IP:
Offline

Batrane prieten koala,este vorba despre magazin online(iazz.ro) si am cumparat ca si persoana fizica,nu pe firma,persoana a zis clar ca nu fac ei dastea dar fac o exceptie si sa-l trimit...dar ca nu fac ei asa in mod normal ca e produs folosit(cica).
ei nu au la nici un produs garantie de 24 luni si nici politica de returnare,asta mi s-a parut mie ciudat,cica asa vine cu garantie de la germani,de 12 luni...de aici si frustrarea mea.Nu aveam de gand sa trimit un produs abea cumparat imediat in garantie pentru ca pur si simplu nu mi se pare normal, daca se strica in 3-4 luni atunci da,garantie....
Asa ca am preferat sa iau un rotor de 10 lei si nu sa platesc peste 20 lei la transport...
Legat de termenul de 30 de zile stiam si eu de el,legal, dar tot nu mi se pare normal,poate vreau sa-mi iau altceva in timpul asta,sau poate-mi mor pestii si depind de filtrul ala...daca tot "fac ei o exceptie" existau si metode prin care sa ne intelegem si sa se rezolve problema...dar nu au avut bunavointa si nici profesionalism

This message was edited 2 times. Last update was at 19/11/2015 14:56:38

koala
Batran si obosit
[Avatar]

Joined: 05/03/2002 02:00:00
Messages: 23583
Location: Bucuresti
IP:
Offline

Vanzarile online sunt reglementate prin lege, asa ca nu se pune problema de "ce zice si ce vrea vanzatorul". La fel si perioada de garantie.
Restul observatiilor tale sunt intemeiate, dar e vorba de atitudinea fata de client.

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
Lucian
Administrator
[Avatar]

Joined: 20/12/2001 02:00:00
Messages: 6118
Location: Bucuresti
IP:
Offline

Nu te lua dupa ce spun ei. Pastreaza garantia indiferent ce au scris ei pe ea - ei sunt obligati sa respecte legea. Poti eventual sa faci o sesizare on-line la ANPC - le scri cateva cuvinte despre garantie si atasezi documentul scanat si astepti. Nu o sa-ti vina sa crezi. dar dupa 1-2 luni vei primi rezultatul anchetei, respectiv ca onor comerciantul a fost amendat si ca ai dreptul la garantie conform legii La ei dureaza mult dar lucrurile functioneaza - dureaza si mai mult daca este din alt oras, vei vedea ca ei trimit sesizarea in orasul unde isi are sediul comerciantul si ei fac ancheta si dau raspunsul catre centru care iti raspund tie. Eu am castigat pana acum 3 sesizari impotriva unor astfel de caposi nesimtiti (unul cu FanCourier care in afara ca mi-au dat banii au platit si despagubiri si amenda a fost pe masura pagubei - aproape 10.000 lei ).


„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
smileyface
Membru de baza

Joined: 12/01/2010 23:04:20
Messages: 379
Location: Bucuresti,Berceni,Aparatorii-patriei
IP:
Offline

) Lucian esti un dur.Pe mine nu ma lasa inima sa fac asa ceva,imi fac nervi la inceput,dupaia ma calmez si imi vad de treaba mea,ca si acum,am preferat sa rezolv singur filtrul,dar altul care nu se pricepea ce facea cu el?la cum se auzea filtrul nu mai dormeai in camera aia...
Oricum le-am zis cu frumosul ce nu mi-a placut la ei,sper sa invete din greseli,ca or sa dea vreodata de un "Lucian" si nu o sa fie bine pentru ei )
Lucian
Administrator
[Avatar]

Joined: 20/12/2001 02:00:00
Messages: 6118
Location: Bucuresti
IP:
Offline

smileyface wrote:) Lucian esti un dur.P

Pe banii mei si eu la inceput ma enervez , dupa care cand sunt calm scriu sesizarea
Gandeste-te in perspectiva ca daca doamne fereste ti se intampla ceva cu filtrul in perioada de 2 ani
Din pacate prea multi smecheri si-au bazat bisniturile pe calmul si ignoranta noastra dar in cele mai multe cazuri pe buzunarul nostru .


„Singurele lucruri care se intampla rapid intr-un acvariu sunt cele rele. Lucrurile bine facute se observa in timp si necesita rabdare, rabdare, rabdare...”
smileyface
Membru de baza

Joined: 12/01/2010 23:04:20
Messages: 379
Location: Bucuresti,Berceni,Aparatorii-patriei
IP:
Offline

de obicei nu prea am patit sa mi se arda vreun filtru indiferent de cati ani a avut, se mai strica cate un rotor,ax,sau parte de plastic,le-am inlocuit si s-a rezolvat,am doua filtre Fluval 404 pentru care nu prea se mai gasesc piese de schimb,au peste 6 ani fiecare si inca merg(sper sa gasesc curand si piesele,ax/rotor/capac rotor/garnitura si cam atat)
Hermit
Membru de baza
[Avatar]

Joined: 20/02/2015 22:11:05
Messages: 301
Location: iasi
IP:
Offline

Doresc sa multumesc colegei ReBella pentru pachetul de plante si pentru bonus-ul destul de generos. Plantele au ajuns repede si ambalate cu grija.

Knowledge is a deadly friend when no one sets the rules
[Email] [Yahoo!]
onut
Member

Joined: 20/08/2013 16:28:01
Messages: 246
Location: bucuresti.apusului
IP:
Offline

În leg?tur? cu filtrul,am achizi?ionat ?i eu acest filtru de aproximativ 1 an dup? iazz.ro.intradevar nu este Sunsun ci willtech cum este comercializat în Germania la pre?ul de 50-60 euro ?i probabil din cauza aceasta are garan?ia de un an fiind luat pe firm? de persoan? respectiv? în ideea ca îi poate rezolva în Germania problemele care apar ..când are drum .mentionez ca produsul mi-a fost adus acas? împreun? cu un certificat de garan?ie cu ?tampil? firmei dar f?r? factur? sau bon fiscal.în concluzie filtrul func?ioneaz? foarte bine pân? acum,debit bun,nivel de zgomot ca al unui frigider de ultima genera?ie ,nu l-am desf?cut decât o singur? dat? pân? acum,consum de 35w/h cu bec uv45w furtunele nu se colmateaz? cum am v?zut la jbl sau alte filtre de firm? cu un consum mai mic.l-am achizi?ionat datorit? volumului ?i al pre?ului.în concluzie m? declar mul?umit ?i îmi pare rau de colegul nostru ca a avut aceast? nepl?cere pe care sper s? o rezolvi
[Yahoo!]
smileyface
Membru de baza

Joined: 12/01/2010 23:04:20
Messages: 379
Location: Bucuresti,Berceni,Aparatorii-patriei
IP:
Offline

Onut sper sa nu ai si tu neplaceri in timp cu el,dupa cum am spus ei vand filtre sub numele de sunsun si de fapt sunt alta firma,mi se pare foarte ciudata treaba asta pe langa faptul ca nu mentioneaza pe site de garantie.Vine acasa produsul te trezesti ca are un an garantie iar daca il iei din alta parte chiar iei sunsun la acelasi pret,si garantie 2 ani...eu nu sunt multumit de filtru,inca huruie,si parca din ce in ce mai tare,le-am zis celor de la iazz.ro de problema,le-am zis ca nu ma mai complic sa il trimit pentru ca m-ar costa mai mult drumul decat un rotor nou,si s-au oferit cand le vin rotoarele sa-mi trimita si mie"fara plata" 2 rotoare, au zis cam in 2-3 saptamani....la cat de neseriosi ii stiu nu or sa ma caute niciodata ).

Pe de alta parte tin sa-i multumesc colegului nostru @Lucian pentru ca s-a oferit sa-mi dea 2 filtre fluval mai vechi de ale dansului fara macar sa ma lase sa ii dau ceva pe ele.Sper sa ma pot revansa cumva intr-o buna zi.Inca odata multumesc!
acvarist
Membru de baza
[Avatar]

Joined: 21/10/2012 13:08:33
Messages: 389
Location: Bucuresti, Militari
IP:
Offline

Va rog sa luati masuri cu userul Rolando care a postat de curand o donatie ca e un tepar, i-am dat mesaj pe privat ca vreau eu donatia si el mi-a raspuns la mesaj sa ii dau nr, i-am dat nr pe privat, si ma sunat ca sa ne intalnim sa imi dea donatia la 9:00 pm si cand m-am dus sa ma intalnesc cu el acest om nu era la locul stabilit, cand vreau sa il sun avea mobilul inchis si activata casuta vocala, si bine inteles mi-a luat cativa euro din abonament. Deci acest user posteaza in bataie de joc o donatie, il suna pe om dupa ce ii cere nr pe privat si nu vine la locul stabilit. Ca sa nu ia si altcineva teapa de la acest user ar trebui luat masuri.
Cu stima si respect, Cristi

This message was edited 1 time. Last update was at 28/12/2015 11:39:37


acvarist batran
[Yahoo!]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

Joined: 05/03/2002 02:00:00
Messages: 23583
Location: Bucuresti
IP:
Offline

Colegul aurel (http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/34286.page), un om de nota 10!

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
jacky13
Junior member

Joined: 05/02/2013 21:59:30
Messages: 6
IP:
Offline

Multumesc lui WDTSTEFF plantele si instructiunile! Iarasi totul de nota 10, ba chiar 10+
Daniel1402
Membru de baza
[Avatar]

Joined: 28/08/2014 15:01:41
Messages: 461
Location: Bucuresti, Giurgiului
IP:
Offline

Feedback NEGATIV pt un anume domn Aurel, la care am apelat sa-mi lipeasca un acvariu si a iesit un dezastru. La cateva zile m-am gandit sa ma uit la lipitura de pe fund si observ o zona de cca 15 cm in care siliconul lipsea pe alocuri. Nu pusesem acvariul in functiune.
Dupa ce m-am consultat cu colegii de aici spunandu-mi ca nu e ok ce am acolo, il sun pe om.
Si zice: "Stiu de acea zona, dar am intarit pe interior (se vede in poze un strat subtire de silicon), stai linistit ca nu se intampla nimic, garantat. Eu nu stiu ce fac!?"
Locuieste pe langa piata Timpuri Noi si are un site sau vreo legatura cu http://acvariul.ro/
In concluzie el a facut treaba buna si eu sa stau linistit.

Pozele vorbesc
[Thumb - IMG_20160130_161940.jpg]

Daniel1402
Membru de baza
[Avatar]

Joined: 28/08/2014 15:01:41
Messages: 461
Location: Bucuresti, Giurgiului
IP:
Offline

.
[Thumb - IMG_20160130_161811.jpg]

Daniel1402
Membru de baza
[Avatar]

Joined: 28/08/2014 15:01:41
Messages: 461
Location: Bucuresti, Giurgiului
IP:
Offline

.
[Thumb - IMG_20160130_161714.jpg]

 
Forum Index » Vanzari
Go to:   
Powered by JForum 2.3.4 © 2012 JForum Team • Maintained by Andowson.com