[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Buna seara  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
rdi
Junior member

IP:

Ma numesc Rotaru Doru Ionut si sunt din Craiova. In prezent am 2 acvarii, unul de 100 l cu 2 carasi si 2 sanitari si unul de 60 l cu 6 pui de scalari. Astept sa creasca si sa se aleaga o pereche, iar pe restul ii voi dona. Cresc pesti de mai bine de 5 ani, nici nu mai stiu exact. Am ramas la carasi si scalari, acestia din urma fiind prima mea dragoste. Carasii sunt mai mult pentru sotie. Am avut la un moment dat si nigro dar i-am dat pentru ca mi-am facut prea multe pacate aruncand la pui si ma saturasem de incaierari. Altfel erau niste pesti simpatici si niste parinti deosebiti. Pe mine m-au impresionat. Ce ma deranjeaza cel mai tare este ca in prezent calitatea pestilor aflati pe piata este foarte slaba, cred ca exista multi pesti consangvini.
Va doresc o dupa amiaza frumoasa!
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Bine ai venit si sedere placuta printre noi!

O singura rugaminte mai am - trece si locatia in My Profile.
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit pe forum. Frumoasa povestea ta. Pune si ceva poze cu ei, eventual un filmulet, daca se poate.

Ape limpezi si numai bine!

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]

Forum Index » Despre noi
Go to: