[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Populare acvariu 20 L  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Claudiavis
Junior member

IP:

Bine v-am regasit!

In ultima vreme am lucrat la acvariu, l-am plantat, acum am si un neon pt plante. Acum arata asa (dar fara bambusul acela din coltul din stinga spate):

https://picasaweb.google.com/mudoutside/Acvariu#5569906829513254178
https://picasaweb.google.com/mudoutside/Acvariu#5569906852039380482

Temperatura e de 25-26 grade.

In el am deocamdata doar un mulinez pui si niste melci. Ar fi ok sa mai aduc 4 neoni? Sau imi puteti recomanda si alt soi de peste? Guppy? Un crevete-doi? Ma gindeam la creveti rosii sau galbeni, asortati tot cu niste pestisori rosii sau galbeni, dar nu stiu ce pesti nepretentiosi ar avea culorile astea... Ma puteti ajuta?

Multumesc mult.
Cosmin G
Member
[Avatar]
IP:

Ce nu imi place mie este acel pitris de rau .Plantele sunt frumoase dar vad ca substrat fertil nu ai.Poti sa mai pui neoni dar sa fie minim 6.Guppy daca vrei sa pui te sfatuiesc sa cumperi masculi ca daca iti cumperi femele o sa iti umple acvariul.Eu mi-am luat o femela si a fatat de 3 ori pana acum.

This message was edited 1 time. Last update was at 08/02/2011 12:37:57

Coz007
Oana
Membru de baza
[Avatar]

IP:

crevetii cred ca prefera moss-ul si planta de tip gazon deci nu cred ca s-ar potrivi la tine acolo. Neonii se tin in card de min 6, probabil ca ai putea avea un card dar cam atat.
Pushkatu
Senior member
[Avatar]

IP:

Ai putea sa incerci cu Microrasbora galaxy. Sunt putin mai pretentiosi, dar par potriviti cu decorul pe care il ai tu acolo(care e chiar frumos, parerea mea).

Sursa wikipedia:
In a small tank, a group of 6 individuals - half males, half females - will do well and exhibit natural behavior. They tend to be rather stationary, hovering in a peculiar position in favorite spots; males and females tend to keep separate when at rest.

image

Bafta!

Seris venit usus ab annis.
[Yahoo!] [MSN]
Claudiavis
Junior member

IP:

Va multumesc pentru raspunsuri. OK, renunt la creveti. Si ma documentez un pic despre Microrasbora, ca sint intr-adevar frumusei.
LUPmic
Senior member

IP:

Sau dai moly-ul si pui un Betta
[Email] [Yahoo!]
Claudiavis
Junior member

IP:

Te rog, nu invirti cutitul in rana... am vazut ieri in obor un betta.... dar ce betta!!!! Visiniu stins, de culoarea catifelei, mare, cu coada si inotatoarele ca niste evantaie matasoase ..... Hai c-o dau in poezie acum... era o frumusete!!! Dar cred ca l-ar fi mincat pe Fitza cu fulgi cu tot! (pardon, cu solzi cu tot)
Cosmin G
Member
[Avatar]
IP:

Cum a spus si LUPmic dai moly si iti iei un betta daca doresti.Eu am un betta care se intelege super bine cu neoni.

This message was edited 1 time. Last update was at 10/02/2011 13:13:02

Coz007
Claudiavis
Junior member

IP:

Voi nu intelegeti ca eu cu Fitza am o puternica legatura afectiva vorba aia, il stiu de cind era icra (da, stiu ca molly sint vivipari, da-mi place cum suna). Deci pe Fitza nu-l dau, cu toate ca e printre cei mai uritei pesti pe care i-am vazut

Ma bate insa gindul sa imi mai fac un nano-acvariu pt un betta spectaculos. Numai sa-i obisnuiesc pe colegi cu ideea ca mai vine un acvariu in birou

Va multumesc pentru raspunsuri , sinteti foarte saritori.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: