Salutare, am in acvariu urmatoarele plante Cabomba Caroliniana si Elodea Densa. E normal ca acestea sa creasca foarte repede? Foarte repede insemnana, ca in 3 saptamani de cand le-am pus in acvariu au ajuns de la 25 cm, la 1m. Elodea Densa am inteles ca e catalogata drept planta invadatoare, dar totusi in 3 saptamani, aceasta a depasit 1 m lungime si i-au crescut si foarte multi butasi.
As mai avea de adaugat : Denumirea populara in romana este "Ciuma apelor" ...
Aceasta planta se recomanda la startarea acvariului pentru a extrage in timp rapid surplusul de nutrienti din apa, pentru a preveni/ameliora invazia de alge. Multi acvaristi renunta la ea imediat dupa ce acvariul devine stabil.
djphazer wrote:As mai avea de adaugat : Denumirea populara in romana este "Ciuma apelor" ...
Aceasta planta se recomanda la startarea acvariului pentru a extrage in timp rapid surplusul de nutrienti din apa, pentru a preveni/ameliora invazia de alge. Multi acvaristi renunta la ea imediat dupa ce acvariul devine stabil.
Ciuma apelor este Elodea. Daca au conditii bune de dezvoltare, cresc foarte repede - si Elodea, si Cabomba. Si le poti pastra, nu e musai sa renunti la ele, mai ales ca sunt o ascunzatoare excelenta pentru puii de vivipari.