[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Tratament  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
Nonosu
Junior member
[Avatar]

IP:

Revin cu alte intrebari, va rog ajutati-ma! Dupa cum am fost sfatuit de unul din colegii de pe acest forum, am cumparat JBL Gyrodol 2, si am supus pestii bolnavi acestul tratament intr-un acvariu spital. Intrebarea mea este, daca ar trebui tratati toti pestii sau doar cei bolnavi. Ar dauna acestora daca as pune Gyrodol si in acvariul mare?!

Knowledge is power!( Michael Focault)
[Yahoo!]
djphazer
Senior member
[Avatar]

IP:

Atata timp cat nu ai creveti sau melci, ai putea sa faci un tratament si in acvariul comunitar, cu conditia sa folosesti carbune activ in filtru la sfarsitul tratamentului. Citeste si prospectul medicamentului si vezi ce recomanda si producatorul.

L.E. Nu cred ca era necesar sa mai deschizi un topic. Problema putea fi dezbatuta in continuare in topicul initial.

This message was edited 1 time. Last update was at 26/02/2011 18:57:20

.
[Email] [Yahoo!]
Nonosu
Junior member
[Avatar]

IP:

daca nu am carbune activ in filtru?

Knowledge is power!( Michael Focault)
[Yahoo!]
djphazer
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu trebuie sa il ai pe durata tratamentului, ci dupa tratament. Daca nu ai, sau nu poti pune carbune activ, un bazin de tratament e mai indicat in acest caz. Atentie, bazinul te tratament trebuie sa fie si el ciclat daca tratamentul presupune cateva zile bune !

.
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: