[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Donez blyxa japonica.  XML
Forum Index » Donatii
Author Message
Andrei Panainte
Senior member
[Avatar]

IP:

Intrucat nu a dorit nimeni sa se inghesuie sa cumpere acest tip de planta , ma simt nevoit sa le donez deoarece au crescut foarte mult si s-au inmulti prea mult. Deci se scot in jur de 10-15 plante spre donatie , numai in constanta iar doritorul vine si le ia de la domiciliu , plantele se vor scoate atunci cand va veni doritorul dupa ele. plantele sunt sanatoase , frumoase , foarte verzi si fara alge. Imi este mila sa le arunc si asta e motivul pentru care apelez la aceasta metoda, daca nici asa nu va dori nimeni , acestea vor lua drumul albastru..

Fiecare colt , fiecare miscare , tot ce atingem este o dovada a existentei lui Dumnezeu
[Yahoo!]
cfrtriaj
Member

IP:

salutare.daca nu ai putut vinde plantutele....si nici la donatie nu prea se inghesuie nimeni....nu prea sunt acvaristi in constanta???sau au trecut toti la acvari marine .I joked a bit .
Cosmin G
Member
[Avatar]
IP:

Defapt i-am dat eu un pm ieri da nu am primit nici un raspuns.

This message was edited 1 time. Last update was at 29/04/2011 16:23:05

Coz007
alexdell
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Eu deja am primit plantele Saru`mana
Andrei Panainte
Senior member
[Avatar]

IP:

Salutare , si imi cer scuze ca nu am putut oferi la toata lumea. Am incercat sa le impart in functie de cum mau solicitat ,adica primul venit primul servit. Daca vor mai fi plante de dat , si sigur se vor inmulti iar , voi mai da , pana una alta se poate inchide topicul.

Fiecare colt , fiecare miscare , tot ce atingem este o dovada a existentei lui Dumnezeu
[Yahoo!]

Forum Index » Donatii
Go to: