[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Stropi de apa pe tubul de neon  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
musafirul.nepoftit
Junior member
[Avatar]

IP:

Datorita dimensiunilor reduse ale acvariului meu, respectiv 30 x 20 cm, colegul care mi-a confectionat capacul abia a putut sa-mi monteze si tub de neon in el, si asta fara sa mai puna si socluri.Instalatia a fost facuta pe direct, ca a incaput la fix, si la capete peste firele lipite a pus silicon.Acum faza neplacuta si intrebarea mea este:
Am oservat ca sar stropi de apa de la filtru pe tub.Are ceva? Se intampla ceva daca aprind neonul si e deja ud? de functionat vad ca e ok, dar poate sa se intample ceva gen scurt etc?Astept raspunsuri.Multumesc!
[Yahoo!]
bobesku
Senior member
[Avatar]

IP:

Atata timp cat fisele sunt siliconate bine nu ar trebui sa ai probleme, eu nu as risca.
Eu as folosi conectori, mufe pt neon cu hidroizolatie. Nu costa o avere si e mult mai practic.
Instalatia ta pare o improvizatie si e riscant totusi. Poti sa te electrocutezi tu sau pestii.

Ciclide Malawi | Regatul Bettanului | Dwarf Puffers | Mr Puffini | Paradise Kingdom | Black Betta Miraje

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: