[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salut  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
patrick221
Junior member
[Avatar]

IP:

numele meu este Petre C-tin din C-TA si sunt obs de tot ce inseamna apa
-sunt am fost scafandru acum muncesc ca sudor scafandreria a ramas un hobby si chiar unu foarte mare ce am oferit o atentie foarte importanta de am in posesie o gramada de costume de scufundare si vre-o 4 buteli de scafandru si cate si mai cate in final 2 echipamente complete pt a putea face o scufundare cu inca o persoana
-am avut acvariu cand aveam vre-o 10 ani (cred,nu mai tin minte ca sunt anii de atunci) si am tot spus sa cumpar iar acvariu deoarece imi place enorm de mult acvariile
-imi place sa si pescuiesc ceea ce am bagat asta vara in ale pescuitului vre-o 50 milione pe scule de pescuit si cate si mai cate (doar v-am zis imi place tot ce inseamna apa )
-dc ma aflu aici?in intentia de-a acumula mai multe cunostinte in ale acvariilor nu ca nu a-si sti dar niciodata nu e de-ajuns
-imi place acest forium ,mi-a parut foarte interesant de aceea m-am si inregistrat si cu aceasta ocazie va salut pe toti
[Email] [Yahoo!]
stefanp
Moderator

IP:

Bine ai venit.
Sa ai o experienta cat mai placuta in acvaristica

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

Postarea ta este identica cu a altui user creat tot astazi: tobytza221
Regulamentul forumului nu permite mai multi useri pentru aceeasi persoana.

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
patrick221
Junior member
[Avatar]

IP:

imi cer scz am facut 2 conturii deoarece nu reuseam sa fac un topic fara a citi regulamentul,dupa ce-am facut primul cont am incercat sa fac un topic am obs ca nu merge am facut un alt cont crezand ca sunt probleme cu acel cont si asa am dat un pm unei persoane ( lazarginel ) care am vazut ca era logat cu o culoare rosie crezand ca e admin si cred ca asa si este ,am intrebat dc nu reusesc sa fac un topic la sectiunea cumpararii si mi-a explicat sa citesc regulamentu si sa las un topic despre mine la sectiunea noi asa cum spune si in regulament am citit si porma am facut cele spuse si cele citite acolo dar nu reusisem sa fac topic kla sectiunea cumpararii si asa am facut alt cont crezand ca pana la urma contu o fi de vina si la sectiunea noi lasand aceleasi date si am incercat si cu al 2 lea sa fac un topic la sectiunea cumpararii si cand am vrut sa las acel topic am obs cu dezamagire ca am un topic cu patrick221 primul cont si apoi ce era sa mai fac...nu mai stiam am lasat asa iar acu cateva minute am primit o atentie sa decid ce cont voi folosi ca altminteri voi pierde tot ...
-si cu aceasta ocazie doresc a cere scuze pt ca am facut 2 conturii si va respect ,nu doresc a loa masurii nepotrivite impotriva mea ,va-ti multumi foarte mult

-multumesc pt tot ceea ce facetii imi place acest site deoarece aici am aflat multe chestii importante despre acvariu
[Email] [Yahoo!]
Lazar Ginel
Ogar batran
[Avatar]

IP:

No " avind in vedere ca se apropie "Craciunul" si trebuie sa fim mai generosi unii cu altii
Eu propun sa te iertam de data asta

Ogar batrin dar.... cu miros fin
patrick221
Junior member
[Avatar]

IP:

iti multumesc pt intelegerea acordata
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: