imi cer scz am facut 2 conturii deoarece nu reuseam sa fac un topic fara a citi regulamentul,dupa ce-am facut primul cont am incercat sa fac un topic am obs ca nu merge am facut un alt cont crezand ca sunt probleme cu acel cont si asa am dat un pm unei persoane ( lazarginel ) care am vazut ca era logat cu o culoare rosie crezand ca e admin si cred ca asa si este ,am intrebat dc nu reusesc sa fac un topic la sectiunea cumpararii si mi-a explicat sa citesc regulamentu si sa las un topic despre mine la sectiunea noi asa cum spune si in regulament am citit si porma am facut cele spuse si cele citite acolo dar nu reusisem sa fac topic kla sectiunea cumpararii si asa am facut alt cont crezand ca pana la urma contu o fi de vina si la sectiunea noi lasand aceleasi date si am incercat si cu al 2 lea sa fac un topic la sectiunea cumpararii si cand am vrut sa las acel topic am obs cu dezamagire ca am un topic cu patrick221 primul cont si apoi ce era sa mai fac...nu mai stiam am lasat asa iar acu cateva minute am primit o atentie sa decid ce cont voi folosi ca altminteri voi pierde tot ...
-si cu aceasta ocazie doresc a cere scuze pt ca am facut 2 conturii si va respect ,nu doresc a loa masurii nepotrivite impotriva mea ,va-ti multumi foarte mult
-multumesc pt tot ceea ce facetii imi place acest site deoarece aici am aflat multe chestii importante despre acvariu
|