[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salut am si eu o intrebare legat de oxigenarea apei  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
patrick221
Junior member
[Avatar]

IP:

-eu detin multe butelii de scafandru(CO2 )
-credeti ca pot folosi o butelie pe post de a oxigena apa din acvariu???? nu cred sa aibe vreo problema asta ...
-eu zic c-ar merge voi ce spuneti???
-eu sunt scafandru si cu aceasta ocazie ma aflu in posesia a mai multor butelii de scafandru (co2) si va intreb oare pot sa folosesc o butelie (monopac spre exemplu adica una simpla nu dubla) ???
astept pareri si raspunsurii
[Email] [Yahoo!]
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

Nu ma pricep la domeniul scufundarilor, dar instinctul imi spune ca alea sunt butelii de oxigen nu de dioxid de carbon, sau ma insel.

Apa nu este nevoie sa o oxigenezi. Depinde mult de ce fel de acvariu vrei sa ai. Daca este unul plantat puternic, dimpotriva, iti va trebui aditia de CO2 pentru cresterea plantelor si nu oxigen. Pana una alta este suficient ca filtrul sa valureasca apa schimbul de aer.

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
patrick221
Junior member
[Avatar]

IP:

-e aer pur iar acesta este bun din cate stiu eu pt acvariu nu cred sa cauzeze intr-un fel negativ acvariul (plantele ,pesti )
[Email] [Yahoo!]
FlyingDutch
Member
[Avatar]

IP:

patrick221 wrote:-e aer pur iar acesta este bun din cate stiu eu pt acvariu nu cred sa cauzeze intr-un fel negativ acvariul (plantele ,pesti )

plantele au nevoie de CO2, deci va dauna plantelor. Pui problema pe dos Iti "trebuie" butelie de Co2 nu de O2. Cauta detalii pe forum.

acvariu 54L
patrick221
Junior member
[Avatar]

IP:

mda acum inteleg ok si ms
[Email] [Yahoo!]
patrick221
Junior member
[Avatar]

IP:

filtru asta ce stiti de el??? o fi bun ? am obs unele parerii despre anumite filtre ca fiind mai proate dar acest filtru ce stiti de el o fi bun??

Filtru extern Eheim Professionel III 2080
[Email] [Yahoo!]
FlyingDutch
Member
[Avatar]

IP:

patrick221 wrote:filtru asta ce stiti de el??? o fi bun ? am obs unele parerii despre anumite filtre ca fiind mai proate dar acest filtru ce stiti de el o fi bun??

Filtru extern Eheim Professionel III 2080

Pana iti raspunde cineva arunca un ochi aici:

http://www.acvariu.ro/forum/forums/show/23.page

si aici

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/13357.page

acvariu 54L

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: