[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
cumpar HC, Amania Bonsai, Pogostemon Helferi, Phoenix moss-fissidens  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
bobiciupe
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut!

Simbata intentionez un reset al actualului setup care are deja 18 luni de functionare si la noua freza a lui Baby Shaq as avea nevoie de urmatoarele plante:

HC- Hemianthus cuba- vreau sa fac un "canal" cit toata lungimea acvariului, 125 cm, deci am nevoie de o cantitate cit mai mare

Amania bonsai- maxim 20 de fire

Pogostemon helferi- maxim 20 de plante

Fissidens moss- indiferent de cantitate.

Asadar fac apel la colegii acvaristi care poseda plantele enumerate sa isi rupa dintr-a lor pentru a ma ajuta si pe mine, contra cost, evident.

PS: Putem face si schimburi, daca cineva isi doreste ceva din plantele existente in bazinul meu, este foarte ok pentru mine

Iar cind noi nu vom mai fi....vor fi altii
[Email] [Yahoo!]
bobiciupe
Senior member
[Avatar]

IP:

Cu ajutorul colegului Bitanu se pare ca saptamina viitoare voi primi majoritatea plantelor, exceptind HC...asadar cine se indura si de un acvarist amirat primeste in schimb contravaloarea cimpului de HC.. :pls

Iar cind noi nu vom mai fi....vor fi altii
[Email] [Yahoo!]
naitsirc
Senior member
[Avatar]

IP:

HC am cumparat de la ReBella saptamana cealalta, si cred ca Baia Mare e mai aproape de tine decat de mine

Don't only practice your art, but force your way into its secrets, for it and knowledge can raise men to the Divine - Ludwig van Beethoven
[Yahoo!]

Forum Index » Cumparari
Go to: