[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Eugen din Iasi  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
eugenstanga
Junior member
[Avatar]

IP:

Multumesc pentru urari.
Revin cu poze noi.

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

This message was edited 1 time. Last update was at 27/03/2013 11:27:24

stefanp
Moderator

IP:

E frumos.
Felicitari !

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
eugenstanga
Junior member
[Avatar]

IP:

Stiu ca nu am mai postat de mult timp din lipsa de timp, dar revin cu poze de prin luna mai 2014, din vechiul setup de 528l (160x60x55), care novoit l-am inchis in luna iunie.
Setupul avea o vechime de 9 luni de zile ... acum am inceput setup ciclide malawi

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

...promit o sa revin peste 2 luni de zile cu cu un setup de 180l (100x45x40) red&green dutch.... sau mai bine zis asa cum i-am promis lui stefanp ... cu un mic jurnal.
stefanp
Moderator

IP:

Ti-am vazut pozele pe facebook si am crezut ca e acvariul curent.
Imi place foarte mult, zau! Si cioata aia e grozava...te intreb si aici, cat te-a costat?

De ce nu l-ai inscris la RAC?

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
eugenstanga
Junior member
[Avatar]

IP:

stefanp wrote:Si cioata aia e grozava...te intreb si aici, cat te-a costat?

Buna Stefane si tututor celor de pe forum,

Din pacate ce vezi e vechiul setup ... iar cioata nu a costat nimic ... e din gradina de la tara, mi s-a zis ca era un fost visin taiat ... dezgropata de mine, si preparata de la 0 tot de mine ... fiarta si tinuta 2 sapt. in cazan de tabla imens, cred ca era de 200 de litri, peste o groapa sapata in pamant, de ziceai ca fac carnati afumati in mijlocul primaverii (cum vedeai odata pe la noi, in ajunul sarbatorilor de iarna, chiar si la oras) cat despre marimea ei ....din poza se vede cat de mare e cioata (ca si comparatie , acvariul are 1,6m lungime)
Ce imi pare rau e ca in momentul prepararii radacinei, datorita marimei ei am fost nevoit sa mai renunt multe la ramuri, iar dupa fierbere zecile de firicele ale ei s-au rupt ... daca as fi pus direct radacina in acvariu, doar dupa ce o spalam ... cred ca era de 10 ori mai spectaculoasa decat se vede, si inca in poze, nu se vede arevarata ei splendoare (intradevar multi au laudat-o)

stefanp wrote:De ce nu l-ai inscris la RAC?

Consider ca mai am mult de invatat, iar acest setup nu ajunsese la telul care mi-l propusesem eu.... stii bine cat e greu sa lupti cu un plantat de 500litri, inaltimea de 55cm, si sa gazezi co2 in nestire, butelia de 7,5kg ...parca ar fi fost un sistem diy .. se termina cand era lumea mai draga (si crede-ma ca am verificat minutios sa nu am scapari de gaz)
Cu siguranta am sa ma inscriu la RAC ... sper ca la anul.. daca imi iese setupul plantat de 180l net. Incerc o noua abordare (deja dau din casa )
stefanp
Moderator

IP:

eugenstanga wrote:e din gradina de la tara, mi s-a zis ca era un fost visin taiat ...

Ai naibii visni ai.
Cand mai tai unul, cheama-ma si pe mine

eugenstanga wrote:
Consider ca mai am mult de invatat, iar acest setup nu ajunsese la telul care mi-l propusesem eu....

Isi merita cu siguranta locul in concurs
Dar asta e, te asteptam la anul

eugenstanga wrote:
stii bine cat e greu sa lupti cu un plantat de 500litri

Asta, din pacate, n-o stiu.
Mititelul meu are doar 270
Da' poate intr-o zi, cine stie...

eugenstanga wrote:
Incerc o noua abordare (deja dau din casa )

Nu se supara nimeni daca dai din casa

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
Ancamarketing
Senior member
[Avatar]

IP:

Super acvariul si pestii, pacat ca ai renuntat. Sper sa iti ofere si africanii aceleasi satisfactii ca si un plantat.

"Valoarea omului se masoara dupa greutatile pe care el le invinge." Voltaire
[Email] [Yahoo!]
eugenstanga
Junior member
[Avatar]

IP:

Ancamarketing wrote:Super acvariul si pestii, pacat ca ai renuntat. Sper sa iti ofere si africanii aceleasi satisfactii ca si un plantat.

Nu am renuntat la gradinarit... doar ca o sa trec curand pe un setup mai mic (iar la panda si ramirezi, cu siguranta nu renunt, imi plac si scalarii nespus, dar au nevoie de un acvariu mare, mai ales cand ajung maturi si devin teritoriali). Cat despre acvariul mare, sper si eu sa fie reusita peste cateva luni ... acum e la inceput, pestisorii sunt inca pui ... mai am de completat cu decor de pietre ... deci e de lucru.
Ancamarketing
Senior member
[Avatar]

IP:

de unde iei ramirezii? vreau si eu peste vre o luna

"Valoarea omului se masoara dupa greutatile pe care el le invinge." Voltaire
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: